10

онзи

преди 5 години

Д2 - Д4

9

Анонимен

преди 5 години

При дуелите водещите манипулират хронометъра.Ясно като бял ден.Да измислят друго отчитане което да тече по време на дуелите и да бъде виждано от зрителя до края на всеки дуел,а не както сега Иван или Андрей да натискат бутончето избирателно както в случая с Роман и Цветан и предпочитания от тях да печели.Също така игрите да не се избират от екипа а да се теглят от участниците като при томбола.Снимачния екип да дават по равно всички участници а не да се акцентира само на любимците на процукцията.

8

...

преди 5 години

Бре добре, че не го гледам това! Явно е като всички останали "риалитита"! Но като чета тука коментарите то се оказа, че е същото като всички останали "риалитита"! Зрелище за народа!

7

Анонимен

преди 5 години

Амулет даден по шуробаджанашки.Дидо не ми е любимец,но само той,Симеон,Росица и Нури заслужават да са на финал,защото работят много и се държат нормално като хора.Отпаднаха по -достойни като Александър,Лили и Калоян а останаха Милена ,Роман,Ваня,Георги,Христина и Александра-сметкаджии, задкулисни, лукави,самовлюбени нагаждачи.Защото игрите се избират тенденциозно от продуцентите винаги в полза на техен любимец.

6

Анонимен

преди 5 години

Тримата джуджаци Андрешко,Иванушка и Ники Николов толерират простафелковците в предаването Роман и Христина-вулгарни и словестно агресивни.Толерират известните като Ваня Стамболова(приятелка на недоразумението Христина) която може да е шампионка но като човек е злобна,завистлива,и си въобразява че е влезнала във фермата да и се връчи някаква награда като спортист-лежи на стари лаври.Разочарование и от тримата влезли фермери отпредишния сезон.Владо Николов-разочарование,Яни негов слугинаж.

5

Анонимен

преди 5 години

хитрите пазарджишки госпожички Гошка и Сашка връткат манипулации ,връткат очета и гъзета ,уж приятели с всички , ама срещу Дидо,Роси и Нури нямат никакъв шанс на финала и гледат да ги изгонят !

4

Анонимен

преди 5 години

Беше Д2 преди Дидо ....

3

Дон Карнаж

преди 5 години

D2 Хахахахахаххахаха

2

Анонимен

преди 5 години

Във фермата ще правят ли ТКЗС?

1

Анонимен

преди 5 години

Чалга ще имали?