23

ДО Мдаа

преди 5 години

Тези "мойте" работят със закони за разлика от "твойте" с устави по строевата и политическата подготовка.И за разлика от "твойте" пожарникарската професия е най-мъжката и отговорна професия,която спасява човешки животи....

22

Efo

преди 5 години

Президента Радев е загрижен за това, курортите да не получават достатъчно средства за поддържането си.

21

Анонимен

преди 5 години

Гледам стари снимки от Татово, и гледам една група милиционери, и сите с те такиви физиономии, все едно един Татово-Придворен ги е правил, *** и убитаци, умни кат вакарелски спирачи и прости на дузини! БКП-тУ не прощава!

20

пак са бъркаш

преди 5 години

До Бсп са гадове 18Колко лошо , че РР спира опитите на ГЕРБ да окрадат и малкото останало , след 10 годшното й управление Абе вашите дружки , не са ли бивши червени секретарки и служители ??? Олигарсите ви как си направиха парите . Защо ги покровителствате / справка Домусчиев и закончето да му се опрстят едни 50 млн. лева

19

бъркаш са

преди 5 години

До Зозо 3 За домашно - сядай и чети конституцията , иначе няма центове " Президентът -обявява военно положение или всякакво друго извънредно положение, когато Народното събрание не заседава и не може да бъде свикано"

18

Бсп са гадове

преди 5 години

До мдааа. Нищо не са унищожили, *** червен. Тя беше унищожена отдавна от БКП/БСП и то до дъни. ГЕРБ поне се опитват нещо да подобрят, но позитанските гадове и една външна сила ужасно пречат и непрекъснато слагат прът в колелата.

17

Гледна точка

преди 5 години

Фатмаков ще остане в историята с най- много сезирания на КС! Аферим маашаала Господин преЦедент!

16

мдаааа

преди 5 години

До Гацо Бацо 15Ами то и твоите хора , кой пожарникар , кой мутра , кой физкултурник и т.н - ама не им пречи да " управляват "цяла държава . Е вярно ,ч е я унищожиха .....

15

Гацо Бацо

преди 5 години

Виж ти:"Нали не искате от мен да коментирам това ,онова и прочие" !"В Конституцията ясно са разписани правомощията на Президента", а не щеш ли вече и от данъци разбираме .....и акъл даваме ,нищо ,че сме военни .Ако не са тези прословутите данъци ,как ще купим самолетчета и как ще плащаме заплати на "непроизводителите"?Всички знаем как ги наричат Маркс и Енгелс такива...

14

Това президент ли е?

преди 5 години

По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и като че ли чете и препрочита устава на армията !

13

Пенчо

преди 5 години

На Деса мъжа кой точно защитава? Кой точно се притеснява, че ще е уволнен от митницата? Да не би онези ОПГ-та? Тях ли защитаваш бре руменчо кажи си, че да знаят хората. Жалки сте бе руменчо.

12

Анонимен

преди 5 години

Интересно др. Радев да каже как и с какви пари любовницата му или съпругата му Десито си купува дизайнерските рокли , като една струва около 18 000 лв. Заплатата на Президента е 11 000 лв. и не стига , роклите са много. Другата вероятност е да е с държавни пари. Хайде сега питай КС дали това е законно .

11

Бсп са гадове

преди 5 години

До 1. А бе, позитански ид.иот, първо трябва да се арестува червената хунта, която разграби и съсипа България преди ГЕРБ.

10

House M.D.

преди 5 години

На прессекретаркиата едно време му казвахме конкубинат.

9

избирател

преди 5 години

Другарю Радев!!!Едно е да искаш,друго е да можеш!!!Вие вероятно много искахте да станете президент,но..........?!

8

Абсурд !!!!

преди 5 години

Това е налудничаво! Имаме прецедент,който не е българин! Тоя зелен чорап досега само слага прът в колелото на развитие на България! То не беше "вето",то не беше сезиране на прокуратура и Конституционен съд. Като след това става ясно,че чорапът пак е объркал кое е правилно и кое-не. Време е да му "пишат" двойката и да го сменяме. Проимяна е нужна - това крещят по цял ден комунистите.

7

Тоз капут

преди 5 години

Не е съгласен и с уволнението на висши митничариЯвно Деса Метреса ще има много нови кожени палта

6

Как щяло

преди 5 години

Руские по морето да плащат по високи данъци ?Резидентът им не може да го допусне!

5

Анонимен

преди 5 години

Вие се вълнувате за автомобилите,но днес имате кола,утре нямате,ама не разбрахте ,че ви вдигнаха данъците на жилищата в т.н.КУРОРТИ,какво сме виновни ,че сме се родили в Бургас или Варна ,ще ни увеличавате данъците на жилищата с 200%.

4

Тоз капут

преди 5 години

Нищо не сезираИвогристовците му дават написа лист к той чете