34

Разруха

преди 5 години

Данаил Кирилов се очерта като Санчо Панса на Цуци Цъ в НС. Единият неук, *** шумадийски селянин, лъжлив и ментарджия, с полицейски манталитет. Другият с опулени очи, с психични проблеми, злобрн и немислещ, включително и за близкото си бъдеще след падането на ГЕРБ. Повтарят като мантра, че ГЕРБ е стабилен и хич не мислят , че повторна съгласувана стачка на шофьорите на леки коли и бакшишите като нищо ще ги свали за едно денонощие. При такива СпП, КОНПИ , КАТ и тетевенеца на МВР why not?

33

Западните Балкани

преди 5 години

Един лобиран закон 7500 напред. Само мажоритарно, за да гледаме кой какво прави

32

iceblast88

преди 5 години

До Ха-хаТова го има в закона и сега, ама никой не го спазва! Парадоксално е институцията която приема законите, да не спазва закона, но е факт Записано си е, че при 3 отсъствия без извинителна причина се прилага кодекса на труда, а той гласи - дисциплинарно уволнение! И нека мястото да остава празно, тъкмо ще се види и, че с 20 дупедата НС пак може да симулира дейност и поне да намалим тлъстаците там. Следващите избори да са за места = на бройката останали дупедати в предишния парламент.

31

Ха-ха

преди 5 години

Това съз заплатите няма да улови ред. По добре за 3-5 отсъствия дупетатът автоматически да отпада и да влиза следващия от неговата партия. Тогава ще почнат да се гърмят.

30

Dred

преди 5 години

,без причина,-това е ключовата дума...а, познайте колко пъти ще ги няма ,без причина, :))

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Сите джанам, сите де що е БКП! Сите до кокъл.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26"Все пак управляват държавата"Не драги, крадат държавата и няма спирачка.

27

ЕВАЛЛА КИРИЛОВ!!!

преди 5 години

СТРАХОТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !ИСКАМЕ ДА ВИДИМ , КОЛКО ВРЕМЕ МОГАТ ДА СТОЯТ БЕЗ ЗАПЛАТИ: ---ПЕРАЧКАТА НА ПАРИ ОТ КТБ НА ЦВ.ВАСИЛЕВ /от офшорките му/...и----ПРИВАТИЗАТОРКАТА НА "ТЕХНОИМПЕКС" С ПАРИТЕ ОТ ПРОДАЖБАТА МУ....ХА,ХА,ХАААААААААА.....ДАЛИ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ ЕДИН МАНДАТ НА НС??!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Заиграването с депутатските заплати е чист популизъм.Не мисля ,че трябва да се намаляват.Все пак управляват държавата.Не това е проблема.Корупцията е прояла цялата власт.Не може шефа за борба с измамите с евро средства да изнудва бенефициентите.И това вероятно е валидно и за други такива чиновници.

25

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

АДСКИ ПРАВИЛНО!!!САНКЦИОНИРАЙТЕ БСП .....ЗА НЕЯВЯВАНЕ НА РАБОТА В НС!

24

Анонимен

преди 5 години

Така и така отсъстват, най - добре е да ги няма. Излишни са, както и огромните разходи, които правят!

23

северняк

преди 5 години

НА снимката пидалчитата на Бокич

22

БАБА КУНА

преди 5 години

А ТОВА ПРАВИЛО ЗА ГРОБАРСКИТЕ ДУПЕТАТИ ЩЕ ВАЖИ ЛИ ИЛИ ТЕ ВИНАГИ ЩЕ ОТСЪСТВАТ СЛУЖЕБНО И ЩЕ БЪДАТ ИЗВИНЕНИ ОТ КАРАЯНЧЕВА ?!

21

Анонимен

преди 5 години

Присъстват колкото да приемат закони против обикновените хора. Останалото са селските им панаири....

20

До 20

преди 5 години

Я пак кажи, че нещо не се разбра, иразът ти ли е кофти, де да знам.

19

Гледна точка

преди 5 години

Пак ГЕРБаджийски популизъмПопулизъм е Уважаеми да твърдиш, че ако дойдеш на власт, ще увиличиш в пъти заплатите, че ще направиш здравеопазването безплатно, че ще намалиш бензина и т.н. Това в случая е право на избор - или си депутат и си стоиш на работното място или кой от къде е.

18

Василев

преди 5 години

Не е важно кога ще отсъства депутата и да го снакционираме, а важното е когато присъства в народното събрание ,какво може да се роди в депутатският селски мозък!!!Подиграват ли се депутатите със селяните прости???Щели да взимат с 300 или 500 лева по-малко!А през това време си наглеждат бизнесите, правят сделки , конслутации, лобират ,договорки за хиляди!!!Според вас селяни прости дали българският народ все още не знае каолко струва времето на един депутат и на един редови работник!Кели!ЦРУ

17

ТРЯБВА Втори сезон

преди 5 години

- повече от три дни отсъствие от Заседателната Зала , да се лишават от всички допълнителни възнаграждения . Т.с да остават само на Основната Заплата . В частния бизнес това са правила . Същото трябва да се приеме и в Държавната Администрация . Тези мерки и закони са приети Днес и в Гърция която се опари от Раздутата Администрация и постоянно увеличаващите се Доходи на тази Прослойка в Държавата която изяжда генерирания Продукт на Държавата .

16

Анонимен

преди 5 години

Спешно трябва да започне прочистване на държавата от ду.ха.чи герББ!Ду.ха.чи герББ трябва да платят с кръв предателството към България!

15

ТРЯБВА

преди 5 години

В Частния Бизнес се прилага Закон гласуван от Народното Събрания - Кодекса на Труда .Този Кодекс е социално и бизнес ориентиран - т.с балансиран е и за двете страни , пази интересите им .Та в тази връзка , като Работник предлагам Кодекс на Депутатите , който да е балансиран за тях и нас .Депутатите имат основна заплата която се определя в размер от средната за България по данни на НОИ . Имат Бонуси , имат участия в Комисии , има Представителни Разходи .Моето предложение е - повече от ТРИ дни