10

Анонимен

преди 5 години

Имаш пространство в три отдалечени точки. Гледната точка е само една и образува триъгълник. Защото по трудния начин научихме непреходната истина, че от любовния триъгълник победител всъщност няма и всеки плаща твърде висока цена. И един от ъглите винаги е ***. Урок в живота да израснете на едно друго ниво сексуално в живота. Учителя който учи че първосигналните хора залагат на животиското в себе си и след това на целомъдрието. Т. Е трябва да си с целия си Ум за да помислиш за последствията.

9

Анонимен

преди 5 години

Жена му знай ли на този Казанова? Любовницата познава ли жена му? Един ден идва Видов ден и тя трябва да гони Михаля!!! Особенно с люта жена, ако е. Ще бяга с 200км/час.

8

Анонимен

преди 5 години

Тези са любовници ли рибата и водолей?Още малко любовна квартира и ключове.

7

Анонимен

преди 5 години

Рибата (жената) ще ти обеснява как живота е "мусака и 69" и как след "мъж и тролей" не се тича, защото идва следващия. Водолей(мъжа) ще ти обеснява, как живота е "фафли" и нищо няма значение, дори да си напишеш името с малка буква. Просто родени един за друг в" лъж верижа". И виртуози в манипулациите и тъмните си машинации.

6

Анонимен

преди 5 години

Близнаците са с най-лош нрав.

5

Анонимен

преди 5 години

Зодиите: народен представител, министър, журналист и политик, особено български- те това са тия с лошия нрав.

4

АнонимеН

преди 5 години

До ЗодияБРАВО ДОБРЕ СИ ГИ ОПРЕДЕЛИЛ!ДЕВИТЕ СА ОПАСНИ СЪЩО МОГАТ ДА ТИ СТОРЯТ ЗЛО НО НЕ СА ЧИСТО ЗЛО!!!ТЕЛЕЦА СИ Е ТОЧНО ДЯВОЛА НЕ СЛУЧАЙНО Е РОГАТАТА КОЗА КАКТО СЕ ИЗОБРАЗЯВА ДЯВОЛА!

3

Зодия

преди 5 години

Телците са твърдоглави, злопаметни и отмъстителни.Девите са вманиачени на тема детайли и им се губи цялостната картина.

2

глупости

преди 5 години

не съм от тези зодии

1

АнонимеН

преди 5 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!ОВЕНА И СКОРПИОНА ПОЗНАВАМ СВЕСТНИ ХОРА !!!ВИЖ ТЕЛЕЦА И ВЕЗНИТЕ СА ИСТИНСКИ ПРЕДАТЕЛИ И ЗЛО!