56

Анонимен

преди 5 години

За асфалт винаги има, а за страдащите не. Герб , какво повече да говорим. Радвам се че им идва края.

55

Анонимен

преди 5 години

За асфалт винаги има, а за страдащите не. Герб , какво повече да говорим. Радвам се че им идва края.

54

iceblast88

преди 5 години

Тези майки и бащи са били данъкоплатци до преди да им се наложи да се грижат и за болно дете,а единия родител със сигурност продължава да е данъкоплатец!И затова, държавата е длъжна да дава на тях,а не на разни биомаси с нулев принос за обществото в протежението на целия си вегитационен живот!*** взимат пари от държавата (за 10 деца, за социална слабост, интеграция и куп други простотии)!Пари да се дават само на данъкоплатци и тогава системата ще има достатъчно пари за реално нуждаещите се!

53

iceblast88

преди 5 години

Дупедатите нали реват, че няма кворум? Еми просто е: да приложат закона приет от самите тях и всеки неявил се дупедат 3 дена на работа = дисциплинарно уволнение, мястото остава празно и на следващите избори се борят за места = на броя останали дупедати, които не са били дисциплинарно уволнени! И ще се окаже, че дупедатите ни трябва да са 40бр. и от там пак ще се спестят едни милиони от заплати, издръжка на служебни МПС-та, командировачни, роднини на партийна хранилка (съветници и експерти) и тн.

52

iceblast88

преди 5 години

Пари в държавата има: ама дупедатите не искат да си вършат работата за която им плащаме! Я да пратят НАП и полицията в гетата, знаете ли там колко "социално слаби" с БМВ-та и Q7-ци има? А колко фалшиви инвалиди има? А колко скрити доходи от незаконна дейност има? По цели нощи пируват, пък после социално слаби били! Ето къде изтичат част от парите! А държавните ***?800 000 държавни заплатополучатели с общо КПД между 0 и - безкрайност!Да ги съкратят поне наполовина и да ги заменят със сървър!

51

тролчета

преди 5 години

Жалките тролчета веднага се появиха. Майките били "нагли", защото искали повече пари. Че то нали това е цялата идея бе *** слабоумни. Вие да не си мислите, че като влязат в магазина им дават хляба без пари, защото имат дете с увреждане? По-добра среда и условия на живот се създават с пари. Когато мутрите крадяха милиарди, същия тоя данъкоплатец стоя и мълча. Ама ако недай си боже някоя майка поиска повече пари, веднага бай *** оревава, че са нагли и че го крадът. Жалко подобие на народ.

50

до 52

преди 5 години

По долен е с това, че се примирява с положението си и не е излезнал да защити най-малко правата си които му гарантира на книга великия ЕС, БГ конституцията и още какво ли не.

49

Анонимен

преди 5 години

ОмбудсМая да престане да играе антични трагедии и да помпа хората с напразни надежди!Тези майки имат труден живот, но те не взимат малко пари. Моя съседка получава 900лв. за дете с Даун. Съчувствам им, защото родителите ще бъдат винаги заложници на детето си. Но какво да кажем за стотици хиляди болни, между тях и деца, които не могат да се лекуват поради липса на пари? Моят бивш учител по български език и л-ра вегетира с жалка пенсия! С какво той е по-долу от дете с увреждане???

48

Анонимен

преди 5 години

..".ако ви разровят зависимостите",ми специялно на мен ако ми разровят звисимостите ще открият ЕДНО НИЩО,НОРМАЛЕН ЖИТЕЛ НА СОФИЯ СЪС СЕМЕЙСТВО С ЕДНО ДЕТЕ И МАЙКА ПЕНСИОНЕР ЖИВЕЩЕЩА ПРИ МЕН.БРАТ СНАХА,ПЛЕМЕННИЦА В ЧУЖБИНА -СТУДЕНТКА.РОДНИНИ-НОРМАЛНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ С ЧИСТИ ДОСИЕТА МРАЗЕЩИ ОБАЧЕ БКП ЗАЩОТО ИМАТ ДОБРА ПАМЕТ.ТАКИВА СА МОИТЕ ЗАВИСИМОСТИ,АМА ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА НАЛИ???По ВАС съдите за другите АЙЙДЕЕ МАРШ.....

47

Анонимен

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИЖалко подобие на човек си ти . ГЕРБ 2 пъти ги сменяхме , ама все Борисов премиер , хайде махнете го и дайте друг за премиер , ама не можете , без него няма ГЕРБ.

46

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

Е....2-ДВА ПЪТИ СМЕНЯХТЕ БОРИСОВ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААГЕРБ , ЩО НЕ СЕ РАЗПАДНА...??!!МАЙ , "КУХИЯ" СИ ТИ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА...ЧУКНИ СЕ ПО ГЛАВАТА И ШЕ ВИДИШ!

45

Анонимен

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИТи пък ако си мислиш,че някой ще гласува за Марррешки,който е осъден за рекет и няма добра репутация в града си,жестоко се лъжеш.

44

Анонимен

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИВсичко е схема викаш , ми да схема е за балъците които седят и търпяНяма по-голяма схема от Парламента. ГЕРБ куха партия , хайде да сменят Борисов с някой друг и да видим дали няма да се саморазпаднат. БСП иска избори , ама не излиза да заяви , че този парламент е изчерпан и кой откъде е до следващи избори. Патриоти и ДПС даже не заслужават да ги коментирам. Но знам едно всяка схема може да бъде развалена !

43

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ЛЬО ПЕН ---ЗА КАКВО ИДВА В БЪЛГАРИЯ И ГОВОРИ С МАГАРЕШКИЯ ....ЗА ЛАНШНИЯ СНЕГ ,ЛИ..ХА,ХА,ХААААА....ЕГАТИ , ЛЪЖЦИТЕ И БЕЗДЕЛНИЦИТЕ ПЛАТЕНИ...!ВСИЧКО Е СХЕМА!!!!!

42

Анонимен

преди 5 години

До КЪВ БУНТ ,БЕ...Какви МОЛ-ве, бе? В провинцията МОЛ-ве няма.В Сф, Пловдив, Варна и Бургас пазарували чиновниците и ти твърдиш, че в цяла Бг било така.

41

КЪВ БУНТ ,БЕ...

преди 5 години

В МОЛОВЕТЕ ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ Т.Н. "БУНТАРИ" ПО КРЪСТОВИЩАТА НА ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ!!!ОТ МВР , ВИ ПРЕБРОИХА ---НЕМАТЕ И 4000-хил. ЧОВЕКА В ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ!ТОВА СА СИ "ЖИВИ АНАРХИСТИ"---ПО ПРИЗИВА НА БКП/БСП , ЛЬО ПЕН И МОСКВА , КОЯТО ДАДЕ ДИРЕКТНО НА ЛЬО ПЕН ---3-млн.Э. МИНАЛАТА ГОДИНА ЗА ИЗБОРИТЕ!АБСОЛЮТНО Е ЯСНО ---КОЙ КЛАТИ ДЪРЖАВАТА И НА КОЙ СЛУХИ АНАРХИЯТА ПО ПЪТИЩАТА!!ДРУГОТО СА ....ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ!!!!

40

поименно посочи!

преди 5 години

До АЙДЕ ,БЕ...Кой плаща по 30 лв за протеста? Посочи го поименно! Иначе твърдението ти е клевета.

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40 Незнам ГРОБОКОПАЧA дали ще Ви отговори , но аз имам какво да кажа . Нямам си на идея кой е този Водач на Бунта , но знам едно , аз съм обиновен човек , част от народа , 29 години стискащ зъби , търпящ лишения , ходещ по барикади през 90-те и надявайки се , че всичко това ще е за по-добър живот. Не ме интересуват партии и партийци. Но вече ми писна , така повече не може да продължава,разделят ни и ни владеят . Стига толкова , време е да се обединим .

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40А вие, щото сте света вода ненапита. Ако ви разровят обвързаностите, ще се разсмърди. Но за вас присъди няма.

37

Анонимен

преди 5 години

До другара ГРОБОКОПАЧ, другарю погледнах регионалната преса в пиринско и най-четения сайт там СТРУМА.ком,който въобще не е проГЕРБ а напротив.Много си харесват Гадев,НО СПЕЦИЯЛНО ЗА "ВОДАЧА"НА "БУНТА"Александър Стамболийски МНЕНИЕТО Е ЕДНО .Казано на македонски дИалект ГЮ.БРЕ,знаеш ли какво е гю/бре-Т/ОР!Алкохолик,ДДС измамник чакащ присъда а около него същата фауна.Затова го следват 100-тина човека ЗАЩОТО СЕ ПОЗНАВАТ ХОРАТА ТАМ.Перата в Свиленград и батките с жипоите в Бургас са същата Т/ОР!