6

Анонимна

преди 5 години

Бях на самолета от Египет. Беше ужасно тъжен и абсурден край на едно невероятно пътуване по Нил. Още го преживявам и страдам. Двама лекарите, пътуващи на борда, се бориха за живота на този човек. За съжаление, той си отиде. На място казаха, че е получил инсулт - не от храната. Храната си беше ок.

5

Анонимен

преди 5 години

Най-важното от пътуването е да си качиш снимка във фейсбук. Нито се интересуват къде отиват, нито се чете за дестинацията, за културата и бита на народа, цялото пътуване се изразява в тагване. Хора четете, бъдете любопитни от това което ще видите, интересунайте се. Не знанието не ви оправдава.

4

Анонимен

преди 5 години

По думите на доц. Драганов е много трудно в съвременния дигитален свят да кажеш, че някой не е информиран. Пътуването е тежък физически труд, подчерта той, а влияние оказват температурните разлики, непознатата храна, новите зарази и микроби.----Никак не е трудно. Може повечето от пътуващите и да попрочетат нещо, но едва ли наблягат на инфото за харктерните заболявания, ***, мерките и начините за предпазване, а и за задължителните ваксини. После, след като стане олелето обикновено е късно

3

Анонимен

преди 5 години

Ами стойте си на село. Там освен мухите от дворния нужник няма кой друг да ви взриви...

2

Анонимен

преди 5 години

Сигурна дестинация ???? Да , ако не ти взривят самолета и не те разстрелят тамошните талибани докато разглеждаш пирамидите ...

1

Спиро Киров

преди 5 години

"Институт за анализи и оценки в туризма"...-още едно модерно наречено учреждение а България от което няма никаква реална полза. Институти, агенции, командни центрове...днес ще изпият по 4 кафета, ще хапнат и ще разпечатат 2-3 листа за да има на какво да си драскат утре. Че и тв време им дават.И чакат премии другия месец. Бездушни институции, пълни с бездушни хора.Приятен ден!