7

Преживял

преди 5 години

Администарцията е една от структурите, която за 30 години не е пипана. Нямаше лустрация в България и съответно има неподготвени хора и много възрастни, които живеят все едно е 1980 година. Има и много ковви на висшестоящите от мъжки и женски пол. И резултат никакъв. Там трябва реформа, демек голяма сеч.

6

ай сиктир

преди 5 години

"Не подготвени хора" самата истина си е и какво от това управляващите никога няма да допуснат промяна. При самия факт, че суджука се гордее, че е *** и е прочел само една книга говори достатъчно, а за сбиртока в дупетатника да не говорим.

5

Анонимен

преди 5 години

В администрацията има три нива управленско, експертно и техническо. Само в България има и четвърто ниво калинки, които изобщо не знаят какво правят там. То и за това администрацията наброява 800 000 човека. 40 пъти повече от Холандия, която е с 16 милиона население.

4

Анонимен

преди 5 години

"Общественото порицание тежи много"----------Тежи, но на хора с морал, срам и съвест! Отдавна в политиката няма такива експонати! Попитайте "видните" политици кога за последно са имали чувство за вина или срам! А сред тях нормалните хора не могат и не искат да виреят.

3

dp

преди 5 години

В администрацията трябва да се назначават само хора които имат опит,а не от студентската скамейка става ШЕФ и за него всичко приключва.Трябва да знаят какво е това първо да работиш и после да получават,а не да чакат края на месеца и заплатата. Докато назначаваме твой човек и мой човек така ще е!

2

zeus

преди 5 години

Всеки втори в администрацията е ненужна калинка, назначена с връзки, вземаща заплата и вършеща нищо!

1

Анонимен

преди 5 години

Бедни сте щото сте ***, вкарване на хора в политикта ще помомогне на още хора да седнат на лапачката и да лaпaт смело народните пари.