39

Solar Power

преди 5 години

До 23 Ели: Слава на Сталин,че измори с глад няколко милиона украинци.Не е лесно да оцелееш до агресор като русия. От около 300 войни само 4-5 защитни. Всичко е нападателно. Личи си и от заетата територия на планетата земя. За твое сведение украинците си имат и собствен език, но както казах са до русия и са мачкани. Така както и българина е бил мачкан от византия и османската империя. Просто лошо разположение. Говори си сега за ленин колкото искаш..... И за сталин преселил милиони татари-българи

38

Solar Power

преди 5 години

До 43: Принципно съм ок всеки да има правото да се самоопределя. Така например аз мисля,че е време Княжеството най-сетне да излезне от тази простотия тук.От 100 години всички пари се концентрират само в София или Румелия. В Княжеството останаха над 50% римляни и скоро ще станем хибриди. Време е да си спретнем и ние един референдум.

37

Solar Power

преди 5 години

До 42: Обясни сега защо Сталин и управниците преди него масово са преселвали и разселвали "стари" българи от този район... На тяхно място са заселвани руснаци :)

36

Анонимен

преди 5 години

Крим никога не е бил укртаински, Особено пък по действащото след ВСВ международно право. Крим е присъединен към Украинската АДМИНИСТРАТИВНА ОБЛАСТ от Хрусчов, който освен, че е мразен на запад е бил и УКРАИНЕЦ. Ако руснаците се чувстваха виновни за КРим просто щяха да анулират решението на президиума на КПСС от времето на Хрусчов и всичко щеше да се уреди перфектно. Но всички смятат, че ДВАТА Кримски РЕФЕРЕНДУМА са достатъчно ПОКАЗАТЕЛНИ за да има каквито и да е съмнения по въпроса чий е Крим.

35

Анонимен

преди 5 години

При връщането на Крим към майката-родина Русия, няколкото украински военни кораби от времето на Брежнев останаха там, защото моряците не пожелаха да се връщат в Украйна.

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВъзможно е. През 2014 половината украински гарнизон барабар с корабите мина на страната на Русия. Тези морячета ще им таковат мамата ако се върнат в Укропостан.

33

ни са знай

преди 5 години

ИНГЛИШ......този умник да се върне и да си доучи уроците........

32

до 36

преди 5 години

Крим не бил АНЕКСИРАН там е имало два референдума 1991 и 2014. Двата резултата са еднакви. 1991 Русия обаче е твърде слаба за каквото и да е. Повтаряйки АНЕКСИРАНЕ то няма да стане истина.Интересно е и какво се случи на референдума в БЮРМ или резултатът от него не е важен.

31

Пра-стара история

преди 5 години

Кучетата лаят, мечката си върви...Ако никой не се прави на смел - няма да има и пострадали...

30

Анонимен

преди 5 години

Крим е украински по силата на действащото след ВСВ международно право! По това никакъв спор не може да има, защото " руския" вариант на " изключения" означава нова световна война! " примера" с Косово е абсурден най- малкото защото никога не е бил АНЕКСИРАН или " РЕФЕРЕНДУМИРАН" с пушки до урните с " бюлетини

29

Име

преди 5 години

единствения извод от ситуацията, който мога да си направя е, че руснаците все още не са възприели "вилкомен политиката" на меркел, макрон, cоpоc и други водещи европейски политици. вижте ги! наместо да посрещнат мирните военни кораби на украинците с плюшени мечета, майки с детски колички и плакати "welcome refugees", те сега дори ще съдят екипажите за опит за нелегално влизане на чужда територия...

28

здрасти от Дойчестан

преди 5 години

Ако може Ваш коментар относно Косово.

27

До 32

преди 5 години

Напрао ти съ възхищавам ба ! Тси еврутлантически гендер шедевер въ ! Штъскинъ въ

26

Анонимен

преди 5 години

Чичо Сам ще подкрепи рООсия СИГУРЕН СУМ! ХАХАХАХА На КараЛавров днеска му теглиха една дълга и широка в СС на ООН- то

25

Анонимен

преди 5 години

Русия си пази границите. Тива да не е разграден двор като Бг където всеки си влиза и излиза откъдето си поиска и наште си мълчат като наакани в името на евроатлантическата толерантност.

24

До 26 абе диваци

преди 5 години

Абе много късно си се надрусал бе ! Така ако продължаваш може да недочакаш новата године бе.

23

Анонимен

преди 5 години

*** *** славянин, не знаеш смисъл на слово това! Да наша ВСУ защити УкраIни ( новоро《《сия само руска фантазия) и будет защищать всеки метър от Святой УкраIни!

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен7Абе пич, ти като си толкова Надарен, Умен, и Заострен проамерикански, Прозападен *** можеш ли каза чий е Крим. Знаеш ли, че държава украина не е имало.Това е съветска измислица. Крим сега е Руски защото Русия го е отвоювала от турците. Турците са го отвоювали от българите. Българите са го отвоювали от Византия, А Византия го наследява от Рим и т.н. Какво ревеш че Крим е украински. Кажи сега.

21

до 18 от славянин

преди 5 години

Вашето ''велико'' ВСУ вече четири години и половина не може да се справи с няколко хиляди защитници на ДНР и ЛНР, сега щяло да ''защити'' ''великата'' ви окрайна от Русия!? Оказва се че и от най-простите имало още по-прости - ''великите'' окраинци!

20

Анонимен

преди 5 години

Добре ,че Порошенко стана президент на Украйна ,та някакси шоколадовите му продукти заляха ЕС!Шоколадите неструват,пробвах ги,но по-важното е ,че Порошенко трупа милиони!