67

Анонимен

преди 5 години

Като казаха за краставици се сетих. Защо в женски затеор всички краставици са нарязани?-------А защо в мъжкия пъпешите са нарязани?

66

Skk

преди 5 години

Като казаха за краставици се сетих. Защо в женски затеор всички краставици са нарязани?

65

MEME

преди 5 години

AMI KMETOVETE DRYGITE S PO 13 MILIONAKATO MARIN RA4EV KAKVO STANA

64

Крис

преди 5 години

Стоя и си мисля, наистина ли има нормални и мислещи Българи, които защитават тези двете?! Все се успокоявам, че го правят за пари, което си е все пак някаква работа

63

Бобчо

преди 5 години

Вместо да е доволна че има къде да живее без да плаща наем и да има ток и парно,прозореца бил мръсен. Тя моята стая е по малка от тая. Много ясно че се дават нарязани краставиците, току виж ако е цяла ще се счупи където не и е мястото и ето ти повод да излезе от хубавата безплатна квартира. Добре ти е там,недей се оплква, знаеш ли колко бедни има навън ,не могат да си позволят парно и редовна храна,а и компния и внимание си имаш.

62

Анонимен

преди 5 години

Краставицата е била увяхнала защото не е била държана на топло, влажно и тъмно място.

61

Анонимен

преди 5 години

Тая, като излезе, ще има няколко нови убийства, от тея, неразкритите...

60

готин

преди 5 години

билсъм в арестите мн пъти лъжат колко са голями 17миши крачки на дължина и 7 на широчина мн лъжат,така са ги научили още от комунистическо време,мн ми е ясно как се оправдават

59

Анонимен

преди 5 години

Че ако са били толкова добри условията защо килията е дезинфекцирана чак след оплакването - не се ли дезинфекцира всяка седмица? Освен това, посетилите Иванчева потвърждават, че килията е ужасна, сега пък изведнъж била светла, чиста, топла, а храната в ареста очевидно е по-добра от тази в болниците и детските градини. Никой не вярва на тия глупости. Ареста не е предназначен за дълъг престой на хора в него, съответно естествено че не отговаря на никакви изисквания. Това е полицейски терор.

58

уфффф

преди 5 години

Тая не спря да лъже.

57

До ПР -чето

преди 5 години

Абе момче,не можа ли да намериш по прави краставици,че и пожълтели,!Никаква работа не вършат!

56

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 61, не ми се вярва да е била чак толкова обиграна и опитна в корупцията. Тези неща ги знаят само хората, които са вътре в играта.

55

Анонимен

преди 5 години

Ако се докаже, че са невинни или държавата бъде осъдена най-малкото за нехуманно отношение към двете жени, обезщетенията трябва да се изплатят от всички замесени в обвиненията, а не от народа, който ясно вижда, че има нещо гнило в цялата тази история. Нещо, което видимо смущава и разследващите. Но защо с такава стръв се нахвърлят върху тази кметица? Може би многобройните големи строежи, които веднага започнаха в Младост, са обяснението? Спирала ги е, колкото може, но е нямала осигурена защита?

54

Анонимен

преди 5 години

Не са най-големите престъпници. Това е ордьовъра, ще има основно ястие от големи престъпници и няколко малки за десерт.

53

Анонимен

преди 5 години

Логично е да ограничи строителството чрез корупция. Който плати, ще строи. Малко на брой, но големи подкупи, за малко строителство. След това - у-вол-не-ни-ее! Други имат друг метод - да вземат от всички по малко. Тогава има много строителство и строителите не се оплакват. Строителите не се оплакват от корупцията, защото благодарение на нея те печелят милиони. Има изключения, когато се оплакват от голям рекет, какъвто е бил този.

52

Нелогично

преди 5 години

Нещо не ми се връзва: всички помнят, че Иванчева, преди да стане кмет на Младост, беше активна в протестите против разбойническото презастрояване на квартала и унищожаването на останалите малко зелени площи в това гето. Затова я избраха. И как сега ще плюе на всичко и ще търгува със същите стр. предприемачи? Липсва логика! Впрочем, с нея се държат по- строго, отколкото с "горкия болен" убиец на журналистката.Него не го видяхме с окови на краката, като тази толкова опасна 40-кг престъпничка.

51

бг

преди 5 години

Абе не издържах на манипулативната статия,която заблуждава.Абе тези две жени ли са най-големите престъпници,най-корумпираните ли са?Защо държавната машина ги репресира и подлага на тормоз подобно на комунистическите репресии от ДСИма ли някой,който да вярва на бг. институции и МВР?

50

Странджата

преди 5 години

Много е важно да имат шпек салам и краставици !!!Ненарезани ...

49

Анонимен

преди 5 години

"Октопод" италиански филм с Корадо Катани гледали ли сте, ето ви го в бэлгарската действителност. Така е било и в Италия със строителната мафия. Те перат мръсни пари като ги инвестират в строежи и нищо не може да ги спре, ни активисти, ни кметове като Иванчева. Други трябва да са в затвора, не Иванчева, която вероятно е жертва на постановка не без участието и на корумпирани държавни служители. От този случай ще се разбере какво е правосъдието у нас.

48

Анонимен

преди 5 години

До 37Единственият, който твърди, че Иванчева е искала подкуп, това е лъжеца Дюлгеров, с който и жена му вече не иска да има нищо общо.