15

турчин

преди 5 години

За тези проекти трябва да се изгонят от управлението на страната всички долни и крадливи политици както ги нарече Путин.

14

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се възстанови ЮП и целия шлем! Който е против евтината и чиста енергия,той е и против България и българското производство!Ако чуете да някой да се изкаже срещу шлема,не гласувайте за него,той е предател,партията му - също.Вижте как Турция с голямо удоволствие лапна нашия Южен поток и го превърна в турски поток,а сега ще сме зависими от тях и няма да печелим от такси,а газта ще е с турска надценка на българския пазар.

13

Анонимен

преди 5 години

Гробарите затриха България,смазаха населението,натикаха го в ъгъла и са толкова арогантни,прав беше Бисеров,като искаше Цвъ да се махне,защото въведе дикататиура,страх,подслушване в страната,а и Дончев не е цвете.Целия бандитски ГРОП трябва да се маха на всяка цена,ако искаме някакъв светъл лъч за България,поне малко свобода и възхдух,поне частица просперитет!Ще гласувам за АБВ,ако подкрепят проектите с евтина енергия за България.

12

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно го подкрепям!Всеки си гледа изгодата и интереса,а ние загубихме толкова много от пропадането на шлема,който Първанов ни беше осигурил с ЮП и Белене.Кой ще ни плати сега щетите?Защо за всички други да може,а за България да не може?И с пазарите ни така стана,загубихме пазарите си в Русия и Азия,загубихме и промишлеността си и с това започна обезлюдяването на България.АБВ трябва да участва в следващото правителтство на всяка цена!Европейските държави и Америка също търгуват с Русия.

11

Анонимен

преди 5 години

Сигурна чакат давност.

10

Анонимен

преди 5 години

Абе къде изчезнаха "братя" Галеви?

9

ЦРУ

преди 5 години

На този ли САЩ отказаха ВИЗА и му биха ЧЕРЕН ПЕЧАТ в паспорта .защото го смятат ЗА МУТРА - заплаха за националната сигурност на САЩ ?

8

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков

7

Анонимен

преди 5 години

Другарю Пyтков, дадоха ли ти виза за САЩ или не ти дадоха защото си включен в списъка Магнитски за корупция и прикриване на корупци?

6

Щирлиц

преди 5 години

Другарска критика.Кого будалкате,другари?

5

Анонимен

преди 5 години

Тия двамата ще виждат това което заслужават

4

Анонимен

преди 5 години

Същото като едни двама другари каквото повикали това се и обадило успех и рози в живота и на двамата

3

Като го видя този

преди 5 години

Този като го видя и се сещам за братя Галев и и още много недостойни лица и случки. В една нормална държава щеше да си е на село и да си дои кравите след като си е излежал присъдата. Но у нас всичко е възможно.

2

Анонимен

преди 5 години

Понеже всяка партия е изопачение на това, на което се именува, предлагам да има и партия "Мошеници". Има някакъв шанс да започнат да се правят че са уж мошеници, според горепосечената традиция, и без да се усетят да станат честни.

1

Скептик

преди 5 години

А защо когато се решаваше въпроса за газопровода се изпитите всичките? После не гласувайте ли с Борисов за новия заем?