17

Анонимен

преди 5 години

Не се учудвам за имигрантите, обаче товарна композиция в БДЖ? Товарен влак? От години са толкова малко, че трябва да си кръгъл мухъл да се завреш точно в товарен вагон. Масово се разкарват празни вагони нагоре-надолу, за да съществуват изобщо Товарни превози. Да си бяха пътували с братчедите им - никой нямаше да забележи. Щяха да се слеят с другите ***. Ама товарните вагони имат пломби и това все още се проверяват.

16

Анонимен

преди 5 години

Sigorno ot novinite sarazbrali ce she ima 6000 ev na kalpak za tova sa doshli

15

Анонимен

преди 5 години

И откъде идва тоз влак? От Каварна ли, от Серенгети или от Турция? Кой какво е проверявал и се е обадил на 112? Митничари ли, *** ли, хамали ли? Да не би транспортна полиция да се обади на 112, а 112 - на полицията!

14

Българина

преди 5 години

Всеки ден по 15 хващат и още по три не хващат. Т.е. 300 дни по 60 прави 18000 годишно, това си е нашествие при 22 хил армия. Според патриотите и герб всичко е точно, по плана на юдеите да обезбългарят тази територия. Сега Ленчето Йончева беше ли права или да? България е предадена отвътре както винаги

13

Само герб

преди 5 години

Бдж не кара българи отдавна, само маймуни и контрабанда. Видими резултати

12

Анонимен

преди 5 години

В такива моменти, вместо да пишете статии, трябва да ходите да търсите Тиквата за коментар. Все пак твърди, че бежанския поток се е свел до нула.

11

бай ПЕТКО

преди 5 години

Нека сирийски преводачи да ги разпитат точно от къде са и какво характерно има около тези места. По говора им ще стане ясно какви са и ако не отговарят на казаното от тях ОБРАТНО !

10

Химик

преди 5 години

А Бойко срещнал ли ги е за добре дошли, или пак се е направил на безразличен?

9

Vurster

преди 5 години

До бай *** Така де и както казах това е инвазия от страна на и.ссс.лиамааа в Европа

8

Vurster

преди 5 години

Вие не разбрахте ли ... тече инвазия в Европа от страна на *** .... и подобни !!!

7

ХАХАХАХХААА

преди 5 години

ОГРАДАТА НА ВАЛЕРКО ДАЛАВЕРКОТО--ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ ПРОВЕРКА ОТ ПРОКУРАТУРАТА--ВИЦ-КРАЖБИ ,ДАЛАВЕРИ ,ИЗМАМИ--ТОВА Е ПАРТИИКАТА НА БОКО УМНОТО-СЕДЕСАРО-ГРОБАРСКА ***!

6

Анонимен

преди 5 години

Не са минали през непреодолимата ограда на Валерко, тези са ги спуснали с парашут.

5

Анонимен

преди 5 години

По техни данни са сирийски граждани................а по данни от лични документи? билети - с какво са пътували ? поне нещо законно и легално има ли? или с катуна - през нивите ?

4

бай ганю

преди 5 години

как оцеляват с месеци по време на преходите си тези хора и особенно децата е трудно заразбиранесъс сигурност трафикантите се облажват най добре без да им пука и със сигурност тези хора не искат да останат у дома или в русия а да достигнат западни страни

3

Анонимен

преди 5 години

Влакът е идвал от Турция.

2

Анонимен

преди 5 години

Пускайте ги на запад Меркел ги е поканила. Кои сме ние за да ги държим против волята им в България? Днес платихме 6 милиона на Турция, а ония е така ни пазят от нелегални.

1

Анонимен

преди 5 години

А всеки гледа никой не знае, българска работа!