47

memed

преди 5 години

DOBRE DE IVAN4EVA VINOVNA ,AMI EDIN DRYG KMET NA GR. SEPTEMVRI S 13 MILIONA LIPSA,PAK E NA RABOTA? AIDE DE

46

да

преди 5 години

Иванчева е доказан престъпник и мястото й е в затвора !!!!

45

Женя

преди 5 години

Да сравнявате мъките на Либийските медсестти с тия дрисли е кощунство. В Либия изнасилванията, побоя, тормозът и гаврите са били ежедневие. Иванчева се явява с прясно боядисана коса, с прически на вълнички и секси рокли в съдебна зала. Двете с Петрова като спряха да къркат ежедневно ще им се подобри здравето даже. Гнусари.

44

Анонимен

преди 5 години

За да не останете с грешно мнение за бг затворите и арести- там може да намерите най-свежите зеленчуци, най-прясното месо, най-чистата вода и най-вежливото обслужване. Отделен е въпросът дали някой от пребиваващите там ги заслужава.

43

Анонимен

преди 5 години

Айде стифа вече с драмите покрай тази леля. Така и не разбрах защо се осчква, че към нея трябва да има по-специално отношение. Каквото е за нея, такова е и за абсолютно ВСИЧКИ останали задържани под стража. Нито имат повече място в килиите, нито имат по-добра храна, нито по-добри хигиенни условия. Защо не съм чул досега някой да се възмущава? Лицемерни сте

42

Анонимен

преди 5 години

А навремето бяхме възмутени от Либия заради медицинските ни сестри.Сега доживяхме същото да се случва в Родината ни!

41

Pilot

преди 5 години

Оставка !!! Тази женица е жив пример, когато попречиш на олигарсите как апарата те унищожава !!!А хората сме жалки нещастници, когато се опитваше да дпре застрояването на градинките добре, а сега всеки гледа саира и слуша физкултурника как го лъже !!!

40

Лукреция Мечкадарска

преди 5 години

Аз в Уолмарта спаружени не съм виждала!Изпратено от моя нов Айпад от Бестбай на Бляк Фрайдей,Манхатън-Ню Йорк!Благодаря за вниманието!

39

Скептик

преди 5 години

То нещата отиват на оправдаване и възстановяване на поста.

38

Секюрити

преди 5 години

Омари и аспержи другия път да и дадат,но по вероятно е да дъвче миризливата аспержи на съкилийницата и или ината на надзирателя.

37

Анонимен

преди 5 години

Лаврак, черен хайвер и щампанско....До Пепа 24Научи правописа първо (3, 4 клас) пък след това раздавай съвети! Просто(а) пикла си!

36

alex2

преди 5 години

Марковски е дал идеята за краставиците ! гаранция !

35

Анонимен

преди 5 години

Мъченица пресвята, и на теб ли посегнаха!!!

34

Ха-ха

преди 5 години

Тая пишман крадла докога ще е медийна звезда. Или прокуратурата пак се издъни. Вече трьбваше или да яде краставици в Сливен или да е оправдана и да си е в къщи. С тия темпове на праворъздаване ...

33

Хахахааааа.

преди 5 години

Дайте твърда краставица на Иванчева... ама нарязана!За наказание!!!!!!!

32

Протест:

преди 5 години

ДАЙТЕ НА ИВАНЧВА, ТВЪРДА КРАСТАВИЦА ЗА ДА Я ЗАДОВОЛИ!ТОВА Е. ЧОВЕШКО. ПРАВО!

31

c4n0puS

преди 5 години

Краставици само ако си поръчаш или ти я донесат, хранат там е проста, бистра и редка хахахах на тая само човек който не е бил зад решетките може да и повярва

30

Mi6osp

преди 5 години

Внесли, значи. Може, макар и трудно. Ще сподели ли този шеф ,как Иванчева е изнесла кофичката, за да я покаже, след като преди да я изведат я пребъркват и по всички скрити места за да са сигурни, че не носи нищо? От цялата работа ще се получи само една тежка присъда за България в Страсбург.

29

До 24

преди 5 години

До ПепаПепо пепооо Пепо! Дано ББ не то нарочи както нарочиха Иванчева! Щото инак може в затвора да ти носят само кофичката от киселото мляко! Ич хал хабер си нямаш от нещата ами си седнала тука да ми приказваш! Ай сиктир! *** инак ние видехме и знаем, че в затовра само чистачката може да спре тия дето решат да избягат, а изведнъж се явява там некъв дето ми разправя за рецепти за калориина ефективност за министерство на финансиите, за спазване на правилата! ЗМАЧИ ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!

28

Алеко

преди 5 години

Дрън-дрън от разни драскачи, които нито знаят какви са фактите, нито как работи системата. Ама нали *** разбира от всичко.