195

Анонимен

преди 5 години

Всеки който е направил лошо на България си е получил наказанието!Сърбия -Косово Гърция -Кипър Турция -предстои тяхното наказание !!Бог бави но не забравя !!!

194

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 232 Турция не е заплаха за нас.500г. са това.Не е шега работа. По сме скъпи на Турция от руснаците, само 45г. Виж за руснаците не гарантирам.Те още се надяват да ни завладеят отново.

193

Така е

преди 5 години

До Анонимен 230 Докато америка дремеше , Русия усилено се готви за война...Браво.Така е .А сега кажи кои са военнолюбците ?Примитивна държава .Никога няма да се приобщи към цивилизования свят.

192

Анонимен

преди 5 години

За нас е страшно, чу Турция е 10 и повече пъти по-мощна военно от нас и само да реши, че техните братя(турско говорящи роми) в България имат нужда от помощ и ни е смазала.Не казвам нищо за българските турци и за българо-мохамеданите - те са добре поставени в държавата ни.

191

Анонимен

преди 5 години

Китай е много по силен от САЩ!

190

Анонимен

преди 5 години

Истината е по-различна. Русия убедително води пред Щатите! Докато онези блажено дремеха на стари лаври, руснакът сериозно с готвеше за война. И в момента има предимство в 5-6 ТИПА оръжия. При това е напред с няколко години, които смята да използва за увеличаване на разликата. Путин го каза на фуражките в Сочи преди три дни.Като пример за достижения - даже там, където традиционно бяха по-назад, пистолети и снайперски винтовки, руснаците създадоха върховни изделия. Макар, че не те решават войната

189

Анонимен

преди 5 години

Защо ми изтрихте , като написах на "пехотинец"? Той от екипа ли ?Писах, че български войник никога няма да насочи оръжието се срещу Русия и даже *** разбра това.

188

До Анонимен 244

преди 5 години

Китай и Русия са съюзници. Много мои хора ходиха в Китай и до един говорят за топлото отношение на великия народ към великата Русия. Технологически Русия води пред всички, включително Китай. Китай има още нерешени въпроси. Затова купува руски самолети, двигатели, даже стари, ракети С-400 и други руски разработки. Подводниците им още са доста шумни, макар и много.Ако Китай реши да се разшири, преди Русия има Монголия, Казахстан и средноазиатските страни. Има Тайван, Канада! В САЩ вече са милиони

187

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 243 Я си представи 1 милиард китайци с тояги тръгнали към Русия.Да не дава Господ..

186

Анонимен

преди 5 години

Не се заблуждавайте! Китай може да е по голяма в жива сила! Пушечно месо! Но в техника и технологии.От Русия по голяма в това отношение няма!-:)

185

Анонимен

преди 5 години

Чудо е, че "великите сили" изобщо са ни допуснали до класацията.

184

Анонимен

преди 5 години

Като няма за какво друго да се смея си пускам ютубето, пиша "дедовщина в армии" и се заливам от смях.

183

Зозо

преди 5 години

...Имаме 73 военни самолета, от които 32 са атакуващи. Танковете ни са 531, а имаме и 1 100 бронирани сухопътни бойни машини.......................................... и една пластмасова маса /на Волен - кримския/...., както и едни момчета с анцузи от село с 15 инчовите шамари...

182

пехотинец

преди 5 години

Най-мощната и смъртоносно гъвкава военна структура има само едно име - Българска Армия. И всеки който се опита да обиди словесно България или пък има неблагоразумието да нападне България, ще понесе тежките последствия на молекулярния разпад и изличаване на генетичният му код завинаги! Сибирските варвари и анадолските полу-хора да внимават много защото когато Българската Армия се надигне и Господ не може я спря!

181

Анонимен

преди 5 години

РУССИЯ И КИТАЙ ЯКО РЪГАТ И КЛАТЯТ КАШЕРНАТА ЦИОНИСТКА ДРЪГЛИВА КРАВА-САЩ

180

Така е

преди 5 години

До Един турчин 205 Наслагали сте му минуси , добре. Де да имахме и ние такова самочувствие.А казваме че няма какво да защитаваме. Едно време защитавахме соца , сега ще защитаваме семействата си.

179

BG+RU

преди 5 години

Бог обича България и Русия....................българи и руснаци сме братя..........БГ-земя е пропита с кръвта на руските офицери и войници!!!

178

Анонимен

преди 5 години

Русия е най-великата държава на света................Бог да пази България и Русия!!!

177

Джон

преди 5 години

Бре тия българи бе по умни от американците се пишат! Хората са оценили армиите така че свиквайте с фактите! Там също го има и външния дълг на България над 39 млрд. долара. А вие си вярвайте на премиера :)

176

za RU

преди 5 години

До Анонимен 210Сергей Лавров го каза на лицемерните западняци:"Ако не искате да говорите с мен, ще говорите с военния министър Сергей Шойгу!"Русия е велика, Крим е руски завинаги, свикнахте ли??Гений е Лавров...............не им цепи басма на западняците от Англия и Франция !!!!