142

чистота

преди 5 години

Пак ще плащаме и някой ще краде, естествено законно.Ще гласуват някое законче, ще се направи някоя друга фирмичка, която ще е изпълнител на проекта. ОХА КАКВО КРАДЕНЕ СМО ИДВА...... ДА НИ Е ЗДРАВ ГЪРБА

141

Анонимен

преди 5 години

Vajno e kakvo 6te kajat ot US posolstvotoA ne kakvo kazva balgarskiq politikTak 4e nedeyte se radvate mnogo

140

БГ

преди 5 години

В Бг никога не е имало истински избори, тъпите рендета ни изкупиха.Стойте си в Турция, кво правите тук?Дайте да направим бг партия в Турция и на майчин език да говорим.Знаете ли кога - никога. Много сте нагли.

139

бг

преди 5 години

я да се е.... не им давайте път,офертата беше за български поток, дадоха я на 1/2 пушките а сега ако може да мине.Я дайте референдум на хората. Така е като А.Д върти Тиквата.

138

Анонимен

преди 5 години

Ако ще пускаме руска тръба,защо чак от Турция,не е ли по-добре през Варна?Тръбата така,или иначе, минава близо до Варна и прави завой през Дунавската равнина,за да се насочи към Сърбия.Става дума само за 15 кбк,което не е 63,все пак,както бе за спорния Южен поток.Мисля,че няма да го бъде и този тръобопровод.Русия няма да се съгласи ,да приеме европейската енергийна харта,за такова количество газ,с прекалено дълго трасе.

137

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

136

Цонко

преди 5 години

Щом масрафа е с "братска" русия, със сигурност ще платим повече, отколкото ще спечелим...поне повечето от нас.

135

Петко

преди 5 години

Аз доколкото си спомням потока го спpя ОpешаpскиТази статия е с невяpно съдъpжание

134

БАСИ

преди 5 години

Бихме се срещу Руските хибридни войни, отказахме се от "омразния" южен поток, за да не сме зависими от Русия. И какво стана? Молим се да сме зависими не само от Русия, но и от Турция.НЯМА ТАКЪВ ТЕАТЪР. КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТИЯ, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ПО ДОБРЕ ДА МИСЛИ.

133

Анонимен

преди 5 години

пълно с гербави тиквеницитурцея има граница с азерите и не чака азерска газамерика копува руска втечнена газ от ямяаското находище за себе си и те чакат да им го докара на алескандропулисдали са толкова тъ.пи или това са им написали да *** за да изкарат някой лев?

132

дедо на 95 г

преди 5 години

Моя баща викаше: Пет лева са си пет лева и са мои ,когато ги видя в кесията си. Чудя ви се на липсата на акъл и приказките по хавата си ,някой си бил казал и бил публикувал ,хайде бе верно ли?

131

Мнение

преди 5 години

Каквото каже САЩ , това е .

130

КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ

преди 5 години

БСП - НАЧЕЛО С ТЕХНИЯ ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК ПРЕДИ 5 ГОДИНИ И СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ГОЛЯМ ФАЛШ И ЛИЦЕМЕРИЕ ЛЪХА ОТ БСП...

129

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ПОРЕДНАТА РУСКА "ПАРТЕНКА" ...И БАЛАМУРНИЦИТЕ , ВЕДНАГА ЛАПНАХА МУХАТА..ХА,ХА,ХАААААААА....ЩЕ ИДВА ОТ ГЪРЦИЯ , ДРУГАРИИИ.....НИКОЙ ВИ НЕМА ДОВЕРИЕ ,ВЕЧЕ!!!ШЕ ГО ШИТНЕТЕ --ВЕДНАГА НА РУСНАЦИТЕ!!!ОТ ЕС---ВИ ЗНАЯТ НОМЕРЦАТА!!!!

128

Анонимен

преди 5 години

Кво стана лилипутаа се ежи ежии накрая пак до нас опря :))) Като видя че Нетаняху дойде тук да рекламира Израелския поток , САЩ вече носят газ на Алексадропол , който трябва да се влезе в Балкан ......И веднага дадоха назадна.Сега Борисов да излезе и да каже ...лилипут се отказа от тръбата щото е малък.

127

Waffen SS

преди 5 години

Енергийния експерт Иван Хиновски ,много в своя исказ ми прилича на един друг мастит експерт по всякакъв вид енергии,като се почне от възобновяемите източници ,та се стигне до студен синтез ,а защо не и до свободната енергия.та този втория се нарича Мартин Димитров.

126

..

преди 5 години

Някакъв руски вестник написал нещо и всички изпаднаха в *** екстаз и патос и почнаха да пресмятат милиардите, които ще приберем. Явно вече не им се дава пара на руснаците за нискоинтелигентните ни *** и пускат фейк нюз направо в тяхната преса, а тукашната просто подема по инерция и навик.. и то безплатно!

125

opetkov

преди 5 години

До Анонимен 132 Ограмоти се преди да пишеш. ЮП беше изцяло схема за крадене на пари от българските и руски плебеи. Цената му беше завишена 3 пъти и тези пари щяха да ги приберат приближени на Путин чрез манипулирания смешен търг. Транзитните такси щяха да изплащат заема, даден от Газпром и НИЩО нямаше да влезе в хазната, а само в джобовете на бългаските рублофили и руските им началници. ЮП бе спрян, защото нашите лапачи се скараха, кой да обира парсата. Затова фалираха и КТБ.

124

Анонимен

преди 5 години

Газпром го строят до Турция и нататък ЕС ще го строи ако иска газ.

123

opetkov

преди 5 години

До Анонимен Толкова си ***, че дори не си разбрал какво са казали експертите. Естествено, че руснакът си заплюва територии, като България винаги му е вързана в джоба. Малък пример: Чрез неизгодно за нас сключен договор от Р. Овч. Газпром е окупирал тръбопроводите на България за Х години напред и ние не можем да ползваме тези тръби без негово разрешение, дори Газпром да не ги ползва. Второ: Транзитните такси, които Газпром плаща на БГ са 3 пъти по-ниски от средните за района.