57

Ставрю

преди 5 години

Еи това ко пеле иска и да съди професора е това е ***. Професора нее трвбвало да дава гласност.И да си плати на некои батка да му строши главата а на кученцето да му леят куршум в главата и то вече няма да хапи.

56

Анонимен

преди 5 години

Тема, която е третирана от години и тука, ухапани, разкъсани, умъртвени, ДОКОГА и защо властите не си вършат работата ?https://dnes.bg/search.php?q=%EF%E8%F2%E1%F3%EB

55

Анонимен

преди 5 години

Малко, голямо, каквото и да е, особено в градска среда кучетата трябва да са на повод! Аз имам малко куче (2кг) и винаги е на повод. В парка срещу УНСС обаче, преди време, един господин си беше пуснал кучетата без каишки. Спуснаха се към моята мишка и аз го вдигнах, за да не го изядат, но почнаха да хапят мен...разкъсаха ми якето а на метри има детска площадка. Та, с 2 думи, връзвайте си кучетата и няма да има подобни проблеми.

54

БИЯ СОБСТВЕНИЦИ

преди 5 години

На пуснати ***( голдени , лабрадори, хъскита, маламути и някои немски овчарки) ! Заради добрата "репутация" на тези кученца, "стопаните" им ги пускат без повод и от 200 метра се втурват да се правят на алфа-мъжкари и да хапят моят ПИТБУЛ!! Искам да отбележа , че кучето ми е нон-стоп вързано. Намордник и дума да не става да слагам , тъй като няма да може да се защити дори. Кучето ми е най-голямото ангелче, но не и аз ! Връзвайте си *** ,за да не ви се наложи посещение при зъболекар !!

53

Lina

преди 5 години

Към ***- виж сега, да ти обясня зя т.нар " дребни " породи, и си признавам,че моето куче е подобно на пекинез, НО може и дя не отговаря ня всички изисквания на тази древна и изключителна порода, което обаче не означава, че ще бъде изхвърлено на улицата,щотУ не отг на еди кво си. За отговорността на дребните, специално моето е водено на каишка винаги, не подлежат ня дресировка пекитата, а големичките кучета - длъжни сте да ги водите с намордник. И детето, и кучето ми са достя добре възпит

52

Край

преди 5 години

Защо не е с наморник го питат и той отговаря - "ми той никой не го спазва"Общината не ще да принуди никой да спазва каквото и да било. това е истината.Фандъкова иска да харчи парите на София но не и да въведе ред в града.В нашата страна ако спазваш законите си глупав.

51

Анонимен

преди 5 години

До ЕлиИ моите наблюдения са, че 99% от хората, които не си събират след кучетата са възрастни и то от оня тип, на които все младите за нещо са им виновни. За жалост докато не изпопукат няма как държавата ни да започне да прогресира, защото по избори са най-активни...

50

Анонимен

преди 5 години

В Канада така ли си го е разхождал и така ли нагло се е държал? Не ми се вярва. Там българите се научават на ред, защото съседите ги дебнат и докладват.

49

до 36 Lina

преди 5 години

Ми и твоето куче е невъзпитано и страдащо от комплекси, поради неадекватно обучение/възпитание, въреки че е "пекинезоподобно", щом като виду друго куче и напада!!!НЕ ТРЯБВА ДА Е ПОЗВОЛЕНО НА ВСЕКИ ПОЛУИ.ДИОТ ДА ГЛЕДА КУЧЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ДОРИ ДЕЦАТА НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ВЪЗПИТАТЕ!

48

Ели

преди 5 години

Веднъж направих забележда на възрастна българка, с куче дребна порада да си събере тортичките, услужих й с торбичка.Дамата скочи да се бие.Възрастен човек, и то жена, хайде мъж, както и да е!Всичко опира до първите седем!И при деца, и при кучета. Хвърли си фаса в кошчето, празната бутилка в разделно събиране - кошчета, не люпи семки на обществени места, не карай в бус лента, спазвай пътните знаци, не сядаш на инвалидно мяст в трамвай и бус.Толкова е простичко, Memento mori -Рим!

47

Константин

преди 5 години

И други бих попитал и двамата стопани, защо кучетата им са без намордници, спорем мен, ако се замислим, при наличието на сложен върху добичето намордник, нямаше да има нахапани и т.н. И нямаше да има проблеми, а не собствениците да казват, че няма да слагат намордници, с което нарушават законите и наредбите.

46

аз

преди 5 години

всички кучета с каишка и наморник, беъдомните да се избият.

45

кучи

преди 5 години

Веднъж се опитах да разговарям с една дама-кучкарка, която си беше пуснала огромният пес да се движи свободно в парка, разбира се без намордник. Попитах я защо не е на повод, каквото е изискването, или най-малкото защо не е в специално обособените за кучета зони (Столична община се погрижи за кучкарите и поне в Южен парк има такива зони). Дамата-кучкар ми каза "Тук е свободна зона", т.е. не важат разпоредби, закони и наредби. Абсурд! Повечето кучкари изобщо не са наясно със задълженията си.

44

Анонимен

преди 5 години

Научете се да различавате питбул и булдог защото това ясно не е питбул , за всички трябва да важи един и същи закон куче над 20 кг със наморник неможе за едните наморник за другите не. И упраяхме до новината с кучетата защото България е подредена държава и се чудяд как да затъпят протестите с *** новини за да се забравят за тях .

43

Питбула

преди 5 години

Напоследък както си ходя на разходка, акам си и пишкам дето ми хареса идват некви професори и ми бият шута. Е тва на нищо не прилича. В евросъюза сме.

42

Лудия професор

преди 5 години

Прав е човека напоследък забелязвам извънредно поведение в професорите. Според мен е искал да убие и изяде собственика на кучето, добре че милото е защитило стопанина си!Много моля обществеността ако имате професор, доктор и особено академик, дръжде ги с намордник и в изолирана среда. Да не забравяме че Ханибал Лектър е доктор.

41

Анонимен

преди 5 години

Ахааа, щом селския не видял захапването, значи не се било случило. Дръжте си кучетата на поводи, 2018-та е, всички *** по останалите държави схванаха, само *** тука не може да загрее след 11 години европейска интеграция.

40

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че собственика на питбула лъже.

39

Анонимен

преди 5 години

Никого не го интересува кой напада първи, ако кучето е без повод и намордник- автоматично виновен е собственика му. Ако си беше държал кучето на първо време изобщо нямаше да възникне ситуация. Той я е предизвикал- да си духа супата.

38

Анонимен

преди 5 години

До 40Така е. Бойно куче, мощен джип, напомпани мускули дават фалшиво самочувствие на комплексираните хора и те си ваобразяват, че са станали нещо повече от другите. Те не уважават другите хора и се държат арогантно. Изкривено мислене, което ги води само към конфликти с околните.