13

Тодор

преди 5 години

Ето какво е написал Албер Камю през 1960 г. "Утре 600 милиона жълти , милиарди жълти, черни, *** биха се излели като вълни върху Европа...и в найдобрия случай биха я покръстили. И тогава всичко, на каквото ги бяха научили ,него и всички, които му приличаха, всичко, което той беше научил до този момент от хората от неговата раса, всички ценности, заради които бе живял, щяха да станат ненужни. Тогава какво ли щеше да има стойност?

12

Анонимен

преди 5 години

Скубло, ако и под пакта се подпишеш от наше име, изобщо не се връщай!

11

бг

преди 5 години

Този пакт е за свободно движение на мигранти. Ако България подпише този пакт ще нахлуят камилари и черни шшебеци от Африка и ще могат легално да кандидатстват за убежище. Този пакт е началото на края на християнска Европа.

10

Анонимен

преди 5 години

И сме се навели до земята, примрели от страх и срам за дето ни се налага да се престрашаваме, да казваме такива неща... ...на нашите господари!

9

Анонимен

преди 5 години

С назначаването на пост министър на външните работи на явно подставено лице, което пред никого няма авторитет, на практика се признава, че страната ни няма самостоятелна външна политика.

8

Анонимен

преди 5 години

Хайде да не участваме във *** социални експерименти в които залогът е оцеляването на нацията като цяло.Идват 3 милиона талибана.Докарват и семействата си.Правят си халифат.Какво ще ги спре?Та те ще са повече от нас.Толкова ли държи тая госпожа да направи така че хората да излизат на разходка с децата с в бронирани автобуси с картечници?И без тва сме супер жалка и слаба държава която едни роми не може да контролира та всеки ден роми бият полицаи и нищо не им се случва.Докарайте и терористи.

7

мак

преди 5 години

Имате забележки, голяма работа. Едва ли ще издържиш на натиска, не си фактор, за да се опълчиш на по-големите. Щом подпишеш пакта, край, всякакви забележки или несъгласия ще са без значение, просто ще отвориш широко вратите за нахлуващите. Тъй че никакво подписване и умуване, готови ли сте или не.

6

Ха-ха

преди 5 години

Тая върла соро.соидка е за гонене,ама щом Баце иска още да му пада доверието/рейтинга-да си я държи.Иначе Сорос вече го изритват от всякъде,вкл. Израел(!)Ние какво чакаме,още вреди ли?

5

Анонимен

преди 5 години

Министерският съвет отново се допълни с калинка. Какъв авторитет очаквате да има министър, който не е минал по стълбата на естественото израстване?За директор в малко селско училище се изисква учителски стаж, за министър - не се изисква стаж в съответната област.

4

Анонимен

преди 5 години

Захариева, гледайте ние да не изложим забележките си, ако клекнете за подпис. Просто кажи на ООН, че народът ви е заплашил да ви сцепи кратуните ако подкрепите пакта и мисля, че ще им се изясни ситуацията.

3

Анонимен

преди 5 години

"Срещата декември е по-скоро политическа среща и в този акт абсолютно незадължителен този пакт"Значи няма да подписвате пакта. Точка.

2

ТHE Патриот

преди 5 години

ВЪН предателко!

1

Анонимен

преди 5 години

Министърката ЗА външните работи трябва да бъде съдена за държавно предателство. Тя ръководи дипломатите, а българският представител е одобрил пакта. Същата подмолна министърка ни натресе Истанбулската конвенция. И все се хили.