73

Анонимен

преди 5 години

Пиндоските слугинчета да мидадат имената и адресите сии ще получат безплатни дози-- от ерик рубин .

72

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов трябва далежи в затвор за този саботажили широкомащабна диверсия .Това е национален предател .

71

Waffen SS

преди 5 години

Ние вече бяхме на газовата карта на Европа,но повече няма да бъдем.Тогава г-жа КлинтОн,проведе такава стегната и мотивирана строева подготовка на правителството,че само спомена за този исторически момент,кара участвуващите да изпадат в свещен ужас и да припкат към кабинетите си за смяна на долното бельо.Тогава през България щяха да се транзитират 64 милиарда м3 газ, а сега се състезаваме с Гърция за 16милиарда м3 ,като шансовете не са на наша страна.То с такава правителство врагове не ни трябват

70

НОМЕР2

преди 5 години

Прав е 77! Южен поток беше правилно отказан! А крайно време е да започнем да добиваме шистов газ, за енергийна независимост от Русия! Русия няма интерес и затова финансира протестите срещу шистовия газ, плаща на политици и журналисти да плашат дебылите с шистовия газ! Много *** в тоя народ!

69

Анонимен

преди 5 години

До 77 Анонименаааха ха ха хаааа ! като златните ни залежи дето ги изсмуква някаква канадска фирма ли ?

68

Анонимен

преди 5 години

Безмислен проект беше Южен паток.В Добруджа е пълно със залежи на шистов газ. Ще ги дадем на концесия и така ще си купуваме газ от този, който ги разработи без да харчим никакви пари.

67

Анонимен

преди 5 години

У нас софийските гета се превърнаха в дискотеки. Топлото вдигна цените и хората масово на качиха климатиците, но явно и тока не стига и от ЧЕЗ призовават за бога братя не пускайте климатиците.

66

Анонимен

преди 5 години

ние трябва да сме спокойни, имаме си приятели, покровители, ще ни пратят и газ и въглища, стига да си поискаме, а една тръба може да ни пуснат украинците, от своята, така, че варианти много, а турците са недемократични, нетолерантни, непослушни, те май и атомни станции стоят...оо, съвсем лоша им е работата

65

Анонимен

преди 5 години

Булгарите както винаги пак прецакани хахаха

64

Анонимен

преди 5 години

В ориенталски Анадол нещо позабравят откъде се позамогнаха!Не,не от инвестиции руски!Един чичко ще им припомни с туит и айдееее 40 процента от икономиката във въздуха!Както преди 2 месеца!Само,че сега лирата ще удари 20 за левче!

63

Анонимен

преди 5 години

А от семейния Султанат газта на къде?Към Сауди Арабия ли?Хахах Хвърлиха си парите на вятъра,защото пътя към Европа минава през България или Гърция!Сега вече не само Путин ще се фръцка за коридор,ами и султана ще придава мурафети!И пак ще са набутани!

62

Анонимен

преди 5 години

Аз пък съм сигурен,че газЪТ от Северен поток 2 ще стигне по-бързо до нас.Да, политика е и зависи от политиците ти дали ще ти го докарат от място което ти е на границата или ще те накарат да си платиш да ти го доставят от балтийско море. Затова изборът на политици които да те представляват и управляват е много важен. Иначе стоиш на студено и чакаш "евтиния" втечнен.

61

Анонимен

преди 5 години

*** уж не иска да е в България,а си прекара прескъпата газ на нашата граница.Гърците строят трасе,Украинците свързват старото с Полша и супертанкерите.Трасето Баку Тбилиси -Констанца ни свързва още веднъж.4 доставчика в е доста зла вест за запазане на руския монопол (Гърция, Търция, Румъния, Полша + Норвегия) Единствения шанс им остава Сърбия

60

РККА

преди 5 години

При провала на Южен поток Бочко ни обеща газов хъб,при откриването на Турски поток чакам да ми предложи безплатен вечен двигател...

59

Кифладжията

преди 5 години

Ние сме девета дупка на кавала. До там ни докара Царят на Червенотиквеничковчетата.

58

шум в ухото

преди 5 години

" Къде сме ние?"Если честно,то в жопе.

57

Анонимен

преди 5 години

"След СП2 Германия ще си гарантира доставките"-------------------------Не знам дали ще си гарантира. Консумацията на една държава не е константа. Прогнозите са за увеличаване на потреблението в ЕС. Дочух, че след СП2 започва проектирането на СП3.

56

Доко

преди 5 години

Аз пък съм сигурен,че газЪТ от Северен поток 2 ще стигне по-бързо до нас,отколкото този от Турския поток.Природния газ е политика/а не топлина/ и който не го разбира...е това е..

55

Анонимен

преди 5 години

Русия в ЕС е все едно оня нашияволейболист с големите ходила да обуе детски обувки.

54

Анонимен

преди 5 години

Изключително глупаво написана статия.