68

Анонимен

преди 5 години

Како, всички сме виждали твои снимки в комапнията на Валерката, особено онази на плажа и другата легнала в него в самолета! Кукувицо, ти си любовница на Валерката! Това е унищожително за вашата сбирщина от малоумнииии идиооотиии и калинки! Моментална оставка на Боко3!

67

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Поредната Калинка във властта. Самите факти, че е била юрисконсулт на "Топлофикация" и началник на политическия кабинет на този вол Симеонов, са достатъчно красноречиви. Друго не ни е необходимо.

66

Бай Хей

преди 5 години

До паника. да бе, да, тресат се на Боко топките. Ама нали знаеш за коча?

65

Паника

преди 5 години

Управляващите треска ги тресе, от страх им се сковали мозъците, това е нечувано, невиждано!

64

Glos

преди 5 години

Neka da ia izpitat po frenski i po angliiski v bg parlamenta.

63

Позор

преди 5 години

Срам и позор! Тия ни се изплюха в лицето!

62

Анонимен

преди 5 години

С тоя луд поглед, със сигурност прави чудеса в леглото.За друго не знам.

61

.

преди 5 години

След като имах "удоволствието" да я видя веднъж в действие, стигнах до заключението, че моментално трябва да емигрирам с цялото си семейство

60

Анонимен

преди 5 години

Не е ли редно, след като е публична личност и човек от властта, при това вече Вторият човек в държавата да се обръщате към нея на фамилия, а не на малко име ?

59

Анонимен

преди 5 години

Била много музикална и много наясно се езиците.

58

Анонимен

преди 5 години

Божкеее, тази калинка дали някога е сънувала, че ще стане втория човек в държавата след Бойко. Нямам думи.

57

Анонимен

преди 5 години

Защо ни се подигравате с подобни назначения?водете си метресите пи екскурзии,менкайте си ги по креватите,но не ги назначавайте като вицепремиери,защото олеквате,все едно бай Ставри от рекламата да го назначите като шеф в агенцията за контрол на храните!

56

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов ще стане президент на ЕС. ГЕРБ ще спечели изборите в Германия.

55

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще управлява още поне 30 години.

54

Горан

преди 5 години

Продължавате да цепите мрака със заглавия! Леле, и после искате някой да ви възприема насериозно!?

53

До АНОНИМЕН 61

преди 5 години

Какво печелите атакистите като сте се присъединили към хора от бесепари и депесари които за да катурнат ГЕРБ плюват по Симеонов? Малко по-достойно не можете ли да се държите, в коалиция сте, все пак... С ръка на сърцето, Симеонов ли е най-голямото зло в тази държава че, точно него нарочихте и ако е, какво правите в коалиция с него? Безпринципни русофилски ***

52

Анонимен

преди 5 години

Dekretarkata ns simionov sedna na stola na drugara milioner patriot simoinov e tova e zirka v bg nc poptodoriva ot orevoda4ka na jivkov deputatka bsp po vremeto na velikia voj poslanik v usa 13 g posle kradla krem sega pri pasi v bg ot slugina moje i ministerka da stanesch

51

АНОНИМЕН

преди 5 години

Валерката да си беше предложил чистачката от кабинета все тая щеше да бъде. Как да сравниш тази овца със светило в гилдията като Явор Нотев? Просто Сидеров да се маха от тази коалиция защото само му играят на контра и му развалят имиджа , а той е този даващ правилните ходове за коалицията. Сидеров бе против Истанбулската конвенция, против гонене на руски дипломати от Б-я и добре ,че тиквата го послуша, за значително повишаване пенсии и доходи , против спирането на Южен поток и т. н.

50

Анонимен

преди 5 години

може да е всякаква ,но изглежда добре....а не е бостанско плашило като бойковата Цецка Цачева....

49

Август Траян

преди 5 години

тя не е спала даже??? Чели ли сте " Дядо Йоцо гледа" ! Макар и сляп физически, стареца ВИЖДАШЕ В СЪЗНАНИЕТО СИ ВЛАКА ВСЯКА СУТРИН ДА МИНАВА покрай него?? ВИЖДАШЕ ВЕЛИКА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ??? МЕТАФОРАТА РАЗБИРАШ ЛИ БЪЛГАРИНО, или спиш? Или дядо Йоцо е сънувал???