8

Анонимен

преди 5 години

Килъри Клинтън.............дъртата вещица........ е за затвора, прав е Доналд Тръмп!!!

7

Скептик

преди 5 години

Тръмп е прав за Хилъри. По професия тя е партийна номенклатура. По призвание - отговорна за превръщането на 100 милиона щастливи семейства в скитници.

6

Аз

преди 5 години

Ех този дядо Тръмп няма ли да прекратява дейност че от алчността му човечеството страда!!!

5

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

ТОЗИ ... МИ Е АДСКИ НЕПРИЯТЕН! НАПРАВО МИ СИ ПОВРЪЩА ОТ НЕГО!

4

извод

преди 5 години

Тръмп се показва, като много отмъстителен ......това е присъщо в най-голяма степен на комплексари и самовлюбени ............

3

Анонимен

преди 5 години

Хилъри трябва да бъде съдена на международния трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството. Тази вещица, слуга на еврейски елити, е в дъното на пъкления план по създаването на Ислямска Държава и "бежанската" криза. Ако искате да научите повече кой контролира света - правителства, армии, банки - гледайте в тубата Europe - the last battle. Ще разберете кой стои зад всички човешки катаклизми.

2

Анонимен

преди 5 години

Taja isteti4ka e sa sad bravo na tramp sladura

1

Тинев

преди 5 години

Заклаха саудитския журналист,а тоя ****от най-демонстративно се пъчи и защитава убийците.Тия изр*оди в САЩ ВИНАГИ са били заплаха за мира на Земята.Още със стъпването си на континента избили коренните жители-индианците. А превръщането на Африка в донор но роби. И САЩ са ЕДИНСТВЕНАТА страна употребила АТОМНО оръжие срещу МИРНИ граждани.ИЗВОДА: Всеки просветен и ЧЕСТЕН човек ще определи САЩ като най-голямата терористична държава.Хора, да се обединим срещу терористите!