293

Радка Маркова

преди 5 години

Слава Богу, че има американска база в България. Ако я закрият - стягайте куфаарите към белите държави.

292

Анонимен

преди 5 години

проклятието се нарича гербава хунта която докара българина до просешка тояга

291

Пенчо

преди 5 години

До АнонименБъуркат русофилите и останалите нормални българи. От турско робство ни освободи американската армия, а пък партньорските служби отганизираха Априлското въстание.

290

има ли смисъл ?

преди 5 години

Младежите го ползват за клозет през лятото и от него се носи неприятна миризма.

289

Анонимен

преди 5 години

цените на всичко скачат хората изнемогват, който може напуска страната а глашатаите на гербавата обирджийска команда извадиха пак приказката паметницитев държави където народа не позволява да га управляват такива по.длогисъветските паметници си стоят поддържани и охраняваниавстрия и германия , италия и словения , чехия- абе цяла европа изключая полша украйна и сега и българия- ако не беше сталин гръцката граница щеше да минава през асеновград- драги ми алчни ***

288

pametnici_mor

преди 5 години

паметниците напомнят за миналото, че сме били съюзници на нацистка германия,този паметник не е руски, а съветски и там са били нашите заклети братя в момента катоцялата прибалтика, украйна/между другото техни войници минават оттук/,азербайджан, грузия/грузинец е начело по това време/,молдова и много подобни...иначе масите обичат да рушат всичко свързано с миналото...

287

Анонимен

преди 5 години

Паметниците на съветския окупатор са проклятие за България и позор за всеки истински българин !

286

Анонимен

преди 5 години

полицейски произвол, моркова на ченгетата до Владая и тоягата послеПърво ни спря огромна група от полицаи и жандармерия. Започнаха с провокации : Първо се заядоха с момче от групата защо си е вдигнал качулката на суичъра. Момчето отговори, че му е студено. Обявиха го за хулиган и решиха да го арестуват(натикаха го в един микробус). Логично се развикахме и едно младо момиче казаЕбаси работата. Същият офицер се обърна към другите полицаи до микробуса и извика Елате я арестувайте.. ТАЯ ни псува. Трима офицери разбутаха хората и застанаха пред безмълвното момиче. Приятелят и я прегърна още

285

Перко

преди 5 години

Корнела и компания да се задължат всеки ден по два пъти да мият паметника отгоре до долу. Ако не щат да го разглобят на камъни. По един на всеки соцеалист на врата и кой в Дунава, кой в Искъра ...

284

Анонимен

преди 5 години

Ама как да се забрави, след като, само като теглиш един тегел по центъра на София оставаш с впечатлението, че си попаднал в някакво Московско предградие !За капак, като попиташ какъв е адреса на Президента, Премиера и Парламента ти отговарят хорово: булевард княз александър дондуков-корсаков 1,2 и 3 !!!Е, по какво личи, че сме освободени, а не окупирани ?Човек неволно стига до извода, че Русофилството е вирус по агресивен от вируса на СПИН !

283

Жълт работодател

преди 5 години

сега още японци и китайци

282

Анонимен

преди 5 години

Докато не съборим руските тотеми отбелязващи единствено времето на руското робство в България, нищо няма да се промени към по-добро у нас. Ще си останем руски марионетки, ще си плащаме данък Русия всяка година и ще робуваме на Русия.

281

Бял работодател

преди 5 години

ВИНАГИ е " безпрекословно подчинене, лакейство и раболепие".Няма разлика турци,немци,грузински и украински комунисти,брюкселци, хамериканци..

280

Анонимен

преди 5 години

Човек като слуша русофилите за значението на този паметник остава с впечатлението, че съветската армия е освободила България от турско робство !А той е едно унизителното свидетелство на безпрекословно подчинене, лакейство и раболепие на шепа комунистически пресъпници - фашисти !

279

Анонимен

преди 5 години

:) васалите от задунайската губернийка си харесват символите на втората риска окупация

278

Oleee

преди 5 години

коларова стой си в Германия и не се занимавай с неща от които нищо не разбираш! Не сме длъжни да угаждаме на всеки ***!

277

Анонимен

преди 5 години

Диктатурата в Бг не е свършила.

276

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът е вечната изкупителна жертва. Още поне 30 години ще е оправданието, че само комунистическото ни минало е виновно че не живеем в демократична утопия.Комунистите също така са обвинявали царският период за немотията, в първите години.

275

Анонимен

преди 5 години

Младежите го ползват за клозет през лятото и от него се носи неприятна миризма.

274

иванова

преди 5 години

по добре да решим какво да правим с тежката част от настоящето си