18

Зигфрид

преди 5 години

По CNN жената казва " ***...ак , ***...о.т, българин!Долу пишещите нямат милост , състрадание , милосърдие , към потърпевшите и загиналите .Такова озлобление към американците е нечувано .Не е платено , естествено е .Животинско е .Комунистическо е .Фашистко е - от преди 1944 г .Още от Първата Световна Война в българите , особено по - простите хора е насаждан този антиамериканизъм .Интелигентните хора , винаги са били на друго мнение !

17

Гробарят

преди 5 години

По CNN една американка , нарича Тръмп във възходяща градация " *** ..***..българин..!!! Михайлов Апостолски - ректор на Скопският Университет - преди десетилетия , писа че " злото генетически било вродено в българите " .Като чета долупишещите, явно прави са и жената и Апостолски .На 11 .09.2001 г. сутринта на оперативка - ИТР персонал т. е.инженери , бях смаян от реакцията на някой от тях , - радост , мнение че така им се падало на американците "Боже , и това било хора ! Не , не са !

16

Анонимен

преди 5 години

Точно така им трябва на тези ненормалници .Вижте само как са нарекли тази огнена стихия лагерен Огън Те са едни големи серджии и смешници мислят, че всичко е майтап на този свят Дано да гори още половин година и да не мога да го угася да замине половината им държава.

15

Анонимен

преди 5 години

Така е,като си нямат президент-пожарникар-спасител на нацията много ще горят!Але ,нии сме си спокойни ,има кой да се грижи за нас!

14

Отговор

преди 5 години

До а бееАми избирателен пожар, какво се чудиш? И много символично е избрано името на града - Парадайз! Посланието е: свърши раят в Америка.

13

а бее

преди 5 години

Виждам странни неща. колите и сградите изгорели, а околните храсти и дървета - не.

12

еврокитаец

преди 5 години

Само Путин драсна клечката...

11

Е

преди 5 години

В Калифорния от *** не останаха пожарникари!

10

Анонимен

преди 5 години

Ей това е добро някой да се покрие и почне нов живот начисто. Един вид бежанец с връзки.

9

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Който вади нож, от нож умира. Не точно, но все пак. Нека си спомнят времето, когато засипаха Виетнам с 13 милиона тона бомби, по-голямата част от които ***.

8

Да, ама не

преди 5 години

Е, те това не мое да бъде... Нали гледам по Холивуд колко са им добри и пожарникари, и спасители на плажа, и в планината, и спец-частите им... Видяхме и техния "Рамбовец" на полигона в Иганово преди няколко години.... Аха...

7

Анонимен

преди 5 години

Тъжно време за застрахователните компании.

6

ужас

преди 5 години

До Факт!Путин и Русия те са пак!!!!!!!!

5

Факт!

преди 5 години

Няма пожар в света който да не е причинен от човешка намеса!Всичко е умишлено

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕдиният от пожарите, мисля около Малибу, възникна от проблеми с електрически далекопроводи. За другите не знам. Страшна трагедия. На никого не го пожелавам. Истински ад е било.

3

Ужас

преди 5 години

Крайно време е Бай Доналд да спре финансирането на Калифорния, явно не се грижат добре и не поддържат горските площи.

2

Анонимен

преди 5 години

Това е огромна трагедия за обикновените хорица ,особено за загиналите в пожара!Обаче много ми е интересно ,защо щатите се дърват на останалия свят след като голяма част от територията им е уязвима от пожари!Ами ,ако територията им претърпи бомбандировка или терористични палежи?Край южната част на САЩ изгоря ,няма ,да могат да изгасят пожарите!

1

Анонимен

преди 5 години

И как е възникнал този пожар,нищо не се споменава.*** ли са го запалили.