11

firebg

преди 5 години

Много интересно!

10

до 5

преди 5 години

Всяка година България харчи цената на 2 подводници за ромите.При тва сериозни подводници с атомен реактор,ракети,торпеда -както си трябва да бъде една подводница. Вие си нямате роми и затова си харчите парите за подводници ;)Ако имахте щяхате да сте на нашето дередже.Откак ББ е на власт (2мандата) ромалете изпапаха един брой чисто нова АЕЦ.С реакторите,залите за съхранение на горивото че и с няколко комплекта уран на пръчки -(бензина) за тва чудо .

9

Анонимен

преди 5 години

До До 5 Имат, хвалят се. Ние нищо нямаме, ама пак се хвалим. А с примера си за Швейцария си убил кон с шамар! Браво!!

8

До 5

преди 5 години

И какво ни интересува султаната колко подводници има? Хвалби подходящи за комплексирани обществаСАЩ, Русия Франция.... имат повече. А имат и много други неща. Швеция има само 5(изцяло тяхно производство) Швейцария пък няма нито една, но и двете страни са на светлинни години от ердоганистан.

7

пепи

преди 5 години

Вместо старите никел кадмий батерии са сложили литий полимер.Ама той е опасен.

6

:):)

преди 5 години

жалко за моряците, риска на професията, няма, немско руско американско, като е писано се случва....

5

Анонимен

преди 5 години

Само за информация, Турция има 13 подводници в експлоатация, една на привършване в корабостроителницата в Гюлджук, една с привършен корпус и започната да бъде оборудвана, една с наскоро сложен кил, и разбира се се работи също и върху проект за строеж на изцяло - 100% турски дизайн и производство подводница! Булгараците, дето коментират ремонта, и батериите, и какво ли не потъналата подводница ... някой от вас да е виждал подводница? И колко подводници има балканският кеннефистан булгарисстан??

4

Анонимен

преди 5 години

Сигурно не са я ремонтирали немците.

3

Щерю

преди 5 години

Господине, много зле изглеждате! Да не ви е блъснал камион? Не, докторе! Седя си пред телевизора, зяпам си, а жената от кухнята ме пита нещо за приятелката ѝ Валерия, а пък аз чух "Батерия" и отговорих, че вчера съм я напълнил за два часа. Последно си спомням как една тава лети към главата ми...

2

Че Ренхум Ор

преди 5 години

И вътре 44-я точно дояждал 43-я.

1

Ум

преди 5 години

Така става когато ремонт се прави от индиянци. RIP