25

Анонимен

преди 5 години

тия пък вече станаха банални , всеки ден ще им четем глупостите , айде да се махат и да свършва вече че напрово станаха за смях пред света

24

татул

преди 5 години

От това шикалкавене, Брекзита не евързаното талисманче.Англичаните,никога не играят по същество.Близкитеотношения с Мергел не водят към доброЯвно ще има стригане,но трябва такада стане ,щото плебса сам да си е виновен.

23

нострадамус

преди 5 години

Очкват ги срив на лирата и задлъжнялост високомерните англичани,Аиде Ланселот бий си камшика,или се обаждай на Мерлин да ходи при трансформарсъ.

22

.

преди 5 години

За всички противници на ЕС, мога да ви кажа че грешите както и англичаните си вкараха поне 3 автогола с брекзита. Да, според мен от нато няма полза, но от ЕС е голяма. Англичаните лежат още на стари лаври когато имаха много и големи колонии от които цоцаха заради тях имаха и силно лоби и много представителни офиси в Лондон, след брекзита и без ползите от ЕС ще трябва да ги преместят и със слабата си икономика която няма да използва големия пазар, просто ще загинат. Индийците си произвеждат сами

21

Анонимен

преди 5 години

Залеза на една някога велика империя която остана без задморките си колонии.

20

Анонимен

преди 5 години

Закриха въглищната си индустрия, смазвайки миньорските протести. Не могат да си позволят да я възстановят по икономически и финансови причини. До 10 години ще трябва да внасят 3 пъти повече енергия от сега. От къде? В Европа находищата се изчерпаха. В африка действат разни сили... В Близкия изток Русия спечели всичко. Руснаците ще им изкарат душите заради тормоза по случая Скрипал. Ще ги смучат докато "английските учени" не измислят перпетум мобиле...

19

Анонимен

преди 5 години

В момента Англия купува 80% от електроенергията си от чужбина. 40% от собствената и генерация е от газ. Скоро ще се наложи да си закрият няколко блока от АЕЦ. Най - голямото газово европейско находище нещо залязва, а им беше основната надежда. Нямат производители на АЕЦ, а французите не са правили нова централа от десетки години. В САЩ също отдавна няма нови. Мей се скара с Русия и сега се дърли с Европа. Скоро на англичаните ще им стане тъжно. Всички и чакат да я окъсат о да ги задъвчат ;))

18

NoName

преди 5 години

Мей е анти-британка, прави всичко възможно за да закопае Англия... Но въпроса е само един, чии интереси обслужва тази жена. То се вижда, че всичко което прави не е в интерес на страната й нито на съгражданите й!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Английския селянин най-накрая започна да разбира какво губи от напускането на ЕС. Правилото че трябва да ти бръкнат в джоба за да ти дойде акъла важи с пълна сила и за англиската провинция.

16

Анонимен

преди 5 години

Както вървят нещата Брекзита няма да го бъде. Няма как Обединеното кралство да ползва само меда от ЕС без да плаща и без да се съобразява с правилата на съюза.

15

Цецко

преди 5 години

Не разбрахме условията. Излизат радикално или тарикатски.

14

Идеалист

преди 5 години

Даже много търпяха британците, дивотиите на брюкселските бюрократи. Браво на Британия. Империята си е империя. Не плачете на чужд гроб. Гледайте нашета несрета и как народът ни си отива и затова немалка вина имат простотите на ЕС!

13

Мътвородни????

преди 5 години

,, Мъртвородено за сделка"???? На мен звучи малко като от романа за Хари Потър дето на мъгълите им казваха мъртвородни. Тя вярно, че Тереза Змей гледа злобно като лорд Валдемор, ама написано така си помислих, че е от фентъзи роман

12

Анонимен

преди 5 години

Ще излязат със "син седесарски шут", както се изрази един седесар, настоящ гербер.

11

Анонимен

преди 5 години

Тереза Мей изпълнява волята на тъппия британски поданик на Нейно Величесто Елизабет Втора Сакскобургготска.

10

Анонимен

преди 5 години

Няма ли някой да отрови още един руски шпионин с дъщеря му, та да отвлече вниманието от Брекзит катастрофата на зМей.

9

Анонимен

преди 5 години

Тереза Мей пие една студена вода.

8

Анонимен

преди 5 години

Тази червена баба още ли не е paзстpеляна публично за предателствата си?

7

Анонимен

преди 5 години

Ми к'ва да е? При толкоз танци за набиране на средства за борба със сколиозата, такава и сколиозна сделка се получи. Не разбраха ли, че извън ЕС са като другите неевропейски държави. Всички преимущества заминават и вече не са наравно с другите членове. Всички стоки се обмитяват като неевропейски. Толкова е просто.

6

Щерю

преди 5 години

Тоя Змей сигурно и чаша Новичок не го лови...