7

Анонимен

преди 5 години

ЕХ, ДА СТАНЕ ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ, ЩЕ ВИ ДАДЕ ТОЙ НА ВАС ЕДНА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, ПРОДАЖНИЦИ.

6

Анонимен

преди 5 години

Избягал е по каналите на братя Галеви и много други наши бандити.И ний сме дали нещо на света!

5

Анонимен

преди 5 години

Държавите,които са помогнали на буглеца,криминално-проявеният Груевски,са криминални държави.За Сърбия и Русия е ясно,те отдавна са такива,но Унгария,Черна гора и Албания,трябва да получат своето наказание от ЕС и НАТО.Груевски е без паспорт и е пресякъл границата незаконно,с много пари,които е изтеглил от сметките си в Македония.Македонските служби също имат голям пропуск.

4

Петърчо

преди 5 години

Напъните на Заев и Яневска по всяка цена да вкарат Груевски в затвора със скалъпени и смешни обвинения започна процеса на превръщане на Груевски в мъченик. Бягството му пък само сложи печат на целия този процес. Заев може и да не иска *** е на път да се раздели с властта и то по много други причини нямащи общо с Груевски. Потъваща икономика, закона за езиците, незачитането на референдума, разделянето на народни пари между министрите и близки хора на Заев, хаоса в здравеопазването. Bella Ciao!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Миже да е в Ботевград, с променена външност..

2

House M.D.

преди 5 години

1. Какво е наратив?2. Кой се вълнува от съдбата на някакъв политик, та по пет пъти на ден ни досаждате с него?3. Ну, Заев! Ну, погоди!

1

Анонимен

преди 5 години

Груевски сигурно има нещо което може да компрометира Заев за един мерцедес не може да се вдигне толкова шум, почнаха да се озъртат от страх откъде ще ги шамароса Груевски. Сигурно вече е в Кремъл и нищят мангизите и далаверите на Заев в офшорките.