11

Щерю

преди 5 години

Един убиец от Кюстендил искаше печени ребърца и други разни вкусотии да му давали в затвора...

10

дред

преди 5 години

"Не става дума за умишлено убийство, а за смърт, настъпила вследствие на нанесен побой, което се наказва много по-леко" настоя тойчакай чакай...това ли са ни законите????

9

Лошо

преди 5 години

50 години затвор и бачкане да си плаща квартирата.Ние вече да не сме хора за убиване.

8

анонимен

преди 5 години

Ще му се върне.

7

Анонимен

преди 5 години

Не ставало дума за умишлено убийство ли? Това е много по-лошо, това е убийство с особена жестокост и дълго продължаващо мъчение. Този да не си мисли, че жената му е боксова круша за разтоварване на напрежението.

6

Анонимен

преди 5 години

Значи да очакваме че това ще се превърне в убийство по непредпазливост? Защо? Какви са тия закони?

5

Анонимен

преди 5 години

Вие ръмжите на съдията ,като че ли той съди само по съвест ,съвеста може да е много хубаво нещо ,но на вас и това може да не се хареса ,ако е дълбоко вярващ християнин и реши ,че никой не е безгрешен и трябва да му се прости и само Господ да го съди ? То наказетелния кодекс според някой трябва да еот 4-5 точки и толкова ... за убииство смът за кражба 10 г за изнасилване смърт и готово..няма адвокати такива работи Шериата с камъните и това е щом сте казали..

4

Discovery

преди 5 години

Е случва се ся... оставете човека на мира, ко го закачате. Удрил без да иска, случва се... Ставийски, как без да иска се напи и сгази едни ора, и го пуснаха?

3

Анонимен

преди 5 години

А, той съжалявал! Това ми звучи като "Извинявай мило другарче, друг път няма да правя така!". И сериозно ли си мисли, че като изиграе театър колко много съжалява и пусне някоя фалшива сълза, присъдата му ще е по-лека?

2

Ставрю

преди 5 години

Агресия след агресия тоя народ изкукурига . На нас война не ни трябва, деца не правим, политиците прокудиха доста от народа, други се колят, други по пътищата всекидневно се трепят.

1

Съдията

преди 5 години

Ако не искате някой да е жив, бийте го до смърт. Мярката ще е по-лека