15

Дончо

преди 5 години

По време на изборите за кмет на Струмица Заев издига лозунга ,,Тук не е България,,.Той е против българския корен на ,,македонците,,.Но на Борисов не му пука.Мисли само за себе си.

14

Makedon

преди 5 години

Ami..... Milenko Nedelkoski zznae za ova .......

13

бай х

преди 5 години

Зайко дали знае за битката при Камакчалан че голяма част от загиналите български войници са от Битолския край .... и това са техните прадядовци .... едва ли някой е чел .. особенно промитите сърбомански мозъци като миленковски който разруши плочата

12

Анонимен

преди 5 години

За жертвите на първата балканска война ще се съгласят, но за другите войни едва ли и ще спорят, че са завоевателни войни на България. Което пак си противоречат, защото нали в 1991 г. се освободоиха от Сърбия и тогава значи България е водила война с агресора им Сърбия.

11

ШибиРиби

преди 5 години

Време е за една Балканска войничка така да понадупчим шинелите и да пооправим географията и демографията

10

Анонимен

преди 5 години

Гръцката църква ги агитира че са гърци още в 1830 г. и се опитва да ги асимилира като македонски гърци. Гръцката държава прави тая политика и винаги се опитва да ги отцепи от България.

9

Анонимен

преди 5 години

Пак добре, че не са в Сърбия щото до войната си бяха интегрирани. Това, което са сега е било програма минимум на българската национална кауза. Сега дали ще станат или не българи е друг въпрос и ако сме умни и имаме силна икономика и добър стандарт- сами ще искат тук, а не както сега само за паспорт. Повечето знаят за българския си произход, естествено, но македонец е много комфортно щото не отрича българин, но не е вече съвсем и българин... абе туй само на нас ни е ясно, в ЕС понятие си нямат.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6 Македония е изключена от България на Берлинксия конгрес в 1878 г. и до ден днешен НАТО не я връщат на България заради Гърция.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Сърбите и Тито имат основание, защото в македонците няма само българи, а има помаци, албанци, турци, гърци сърби роми.

6

Анонимен

преди 5 години

Глупости, никой не ги е предал.Тито отдавна провеждаше политика на откъсване на Македония от българските и корени. Продължение на политиката на Сърбия от преди Втората св. война. Сърбите дълго време ги манипулираха и издаваха учебници, в които се лъжеше за произхода но македонците. След ВСВ Тито се разбра със Сталин да се обявят македонците за отделна от българите нация. Отначало се опитаха да го въведат и у нас. Но след 1955-та година с идването на Т.Живков на власт това беше прекратено.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се извиним много на тези хора ! Ние ги предадохме на 2 октомври 1944 на Тито !Направиха го комунистите !

4

Див

преди 5 години

В момента излъчват брифинг на МИГ Росия за присъствието на НАТО , видове и численост на войски по границите с Русия. М.Захарова спомена и всички бази в България включително и черноморските. И си задавам въпроса: Какви паметници, като утре не се знае, къде ще са нашите гробове?

3

Анонимен

преди 5 години

На снимката: Една Банкянска ТИКВА и една Скопска УБЕНИЦА. :)

2

Анонимен

преди 5 години

този само чака бойко да се обърне и почва да храчи - всеки път! няма респект : (

1

Драган

преди 5 години

Какво става като се измие един мръсен македонец ?