5

Анонимен

преди 5 години

България никога не е била част от Британската империя, иначе щяхме да сме доста по-добре! България винаги е била от ГУБЕЩАТА страна. Ще ми се да е имало Британизъм, но имаше комунизъм, социализъм, русизъм и сега див капитализъм! Въпреки че напуска ЕС, Британия продължава да владее Европа и цял свят с близо 80-90% англо говорящи. Който владее езика, владее почти всичко. Така че УЧЕТЕ английски!

4

Анонимен

преди 5 години

Колко британско. Това което го има всъщност го няма. Хем има договореност, хем остават толкова много висящи вотове, главно в Лондон

3

Анонимен

преди 5 години

Абре компотаджиите от Компотия защо толкова щателно се интересуват от брексита! Не го ли разбрахте от толкова време че Англия е била добре и ще бъде още по добре за разлика от джибра-териториала!

2

Анонимен

преди 5 години

Всъщност няма нищо договорено. Поради липса на съгласия е договорено временно нещата да останат почти както са сега. Великобритания прилича на дама, която е искала развод, платила е сметката за развода, обаче остава в къщата на бившия си съпруг, даже й се налага да дели спалнята с него.

1

Анонимен

преди 5 години

Напускаме Британската империя. Сво-бо-да! Сво-бо-да! Де-мо-кра-ци-я!Това е нов 10-ти ноември 1989 година. Народът излиза на митинги и скандира и пее:: "Британизмът си отива, британизмът си отива, спете спокойно, деца!"; "Последен валс, сбогом, Англия!"