18

Анонимен

преди 5 години

Когато ни приеха в европа, беше за по високи доходи, по добри закони за хората и светло бъдеще. Сега като гледам всичко е било лъжа. Стана обратното. Унищожена икономика, бедност, престъпност, обезлюдяване, инвестиция в генетичната подмяна на населението и разбойниците. Литва мина на купони за храна защото икономиката им е фалирала..

17

феникс

преди 5 години

До Анонимензащо си гладен?сега ли разбра ,че си гладен и как оццеля толкова години гладен?

16

Анонимен

преди 5 години

Искам държавна здравна застраховка, както е в европа. Искам закони които работят за мен, а не против мен. Искам доходите да отговарят на разходите, а не да ходя при безнаказани банки и лихвари. Искам съда и прокуратурата да си вършат работата за която им се плаща щедро, за да няма престъпност. Искам на родителите си достойни пенсии и спокойствие в дома им. Искам съдействие от държавата за работа, социал, инфраструктура, ако реша да изградя нов дом. АЗ не съм гласувал държавата да е против мен!!

15

до щерю

преди 5 години

абе хванал си грешния влак пич

14

гого

преди 5 години

единствения полезен ход е да смени не Валерката с неговите майки, а финансовия си министър и да затвори устата на наглата Менда Стоянова която мъти всички лобистки закончета за , данъци,ГО. и бездействие за горивата. Тези двамата изнервиха обществото с девилнито си надменно спокойствие и наглост с която ни обясняват колко сме богати и виновни за мръсния въздух. По големи еколози от зелените излязоха..

13

Анонимен

преди 5 години

До Щерю 11Бюджетният излишък е вече раздаден.Стига си писал едни и същи глупости под всяка статия!

12

info

преди 5 години

Какви протести, няма и хиляда човека за цялата страна. Всеки иска нещо различно, а всичките комунистите да им платят.

11

Щерю

преди 5 години

Ако свалят правителството БСП, чрез назначен служебен кабинет, комунистите се надяват да прилапат бюджетния излишък. По тази причина БСП е впрегнала силите си за всевъзможни протести. Ако не успеят - м. януари, 2019г., когато ГЕРБ ще са изхарчили въпросните близо 2 млрд. лева - платените протести ще секнат... Борбата на БСП не е за народа, а за парите от бюджетния излишък, т.е. за обогатяването на тях самите...

10

Анонимен

преди 5 години

Кражбите на управляващите водят до всичко това, че страната да е бедна и без икономика. Краде се навред и по много.

9

Анонимен

преди 5 години

ДА, ГРЕШНА КОМУНИКАЦИЯ. АЗ СЪМ ГЛАДЕН, НО ИЗГЛЕЖДА НЕ СЪМ РАЗБРАЛ ДОБРЕ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ НЕ СЪМ ГЛАДЕН, ЗАЩОТО НЕ СЪМ ЯЛ.

8

Анонимен

преди 5 години

Този Недялков го гледах сутринта - че той е бетер от Антон Шайката, егати стръвния защитник на правителството. Кой знае колко парички му бутнаха в джоба. Ето заради такива продажници, които за пари и майка си ще продадат, сме на това дередже.

7

НЕсвободните медии

преди 5 години

"Грешна комуникация"Тотален опит за неглижиране на темата към ниво на случайно стечение на обстоятелства."Коментар на журналиста Недялко Недялков" ?!?!?!Този е толкова журналист колкото аз съм зелено човече от Марс.П.П. Факта че BGONAir интервюира ПИК е показателен КОЙ на кого служи.Навързали сте се като свински черва!!!!!

6

ай сиктир

преди 5 години

Моля ви канете наистина неутрални политолози и журналисти за коментар точно Недодялков не е най-подходящия за такъв коментар пристрастието му е очевадно.

5

Анонимен

преди 5 години

Покажете ни професори, доценти по машинстроене софтуерни инженери и интересни хора не щеме да гледаме дърти политолози и социоози полза от тях няма за никой Ако в държавата са останали само политолози да я закриваме най-добре.

4

Един

преди 5 години

Ако си мислите, че Баце иска да си изкара мандата, помислете пак. На него играта му е да няма изкаран докрай мандат, иначе няма да има никакво оправдание, че я е свършил като кучето на нивата и да се кандидатира пак.

3

zeus

преди 5 години

Аууу, лидерите на протестите били престъпници. То по логиката на този целия народ сме престъпници, понеже вече не желаем мафиотите от ГРОБ на власт.

2

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези политолози и социолози!Хората не искат комуникации. Хората искат действия.ОПРАВЕТЕ ДОХОДИТЕ!Стига сте пълнили гушата само на чиновниците!

1

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА БЪЛГАРИТЕ- ВСЕКИ ДЕН НА ПРОТЕСТИ- ИЗТОЧЕНА ОЛИГАРХИЯ- ПОВИШЕНО ПОТРЕБЛЕНИЕ. МОЩНИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, СМАЗАЛИ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ-БГ БАНКОВА СИСТЕМА ЗАЩИТЕНА ОТ МОНИТОРИНГА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА.