147

Bez danaci ste bolni

преди 5 години

I ot kosmosa sa vijda che gerb plasta na kreslivite maiki s deca ili bez deca za tesi falshivi protesti srestu valeri simeonov, za da otkloniavat vnimanieto na bg narod suveren ot vajnite deistvia na bg darjavata po planiraneto i otchetnostta na bg darjavnite levove i perspektivite na bg narod prez idvastite 25 godini....othlejdaneto na edin bg grajdanjn v rbg struva skapo na bg narod suveren, ako bg narod suveren ochakva ot vseki nov bg grajdanin v sledvastite 80 godini toi da plasta danaci...

146

Боко,

преди 5 години

Давам ви 7-млрд.евро, за Протестърите:-4,5-млрд. От. КТБ... --3,0--млрд. От реакторите на АЕЦЩе си ги търсите от БКП/БСП, Оршарски и Ц. ВАСИЛЕВ!!!

145

хахо протесто

преди 5 години

ха ха ха ха

144

111

преди 5 години

Опитват се да пренасочат протеста ту към президента,ту към БСП, но нещо не им върви манипулацията!ГЕРБ,народът повече не ви иска във властта никога!Отивайте си по-навреме,докато не е станало късно!

143

Анонимен

преди 5 години

Край. Вече никаква милост за българина. Ток е роб и веригата явно му е удобна.

142

Анонимен

преди 5 години

"Мотори за по над 10хил.лева, скъп им бензина?"Брее...

141

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен 133 Твоя телефон е работил ,защото не си бил на протеста. Заглушават се сомо протестиращите. Ха, ха..!

140

Как Сийка

преди 5 години

Тия вече протестират от любов към протестирането :))) Аман от тях ! Колкото и да пишете за тях повече не ме интересуват - не заслужават нито уважение,нито внимание - дадоха им каквото искат и даже отгоре,а те искания,протести,настоявания...?! Не сте интересни за никого,освен за тия които са зад гърба ви и ви заблуждават,че мнооооого мислят за вас !!!Вятър и мъгла!!!

139

Анонимен

преди 5 години

До Анонименбях член на ГЕРБ,но напуснахне е ли време да смените тая изтъркана плоча с напускането бе червени бастyни?

138

Анонимен

преди 5 години

Една шепа плямпачи и безделници затрудняват движението на стотици хиляди други. Ами стойте си във фейсбука и си коментирайте мъдростите без да пречите на другите. Сигурна съм, че в задръстванията е имало много майки, които са имали доброто желание да си приберат децата от училище или недай си боже, да ги заведат спешно на лекар. Хвала на професионалните протестъри-безделници за създадения смут. Разчитаме на вас да ни оправите.

137

Анонимен

преди 5 години

бях член на ГЕРБ,но напуснах тази мафиотска партия след като искат да вдигат данъците и какво ли не още ...а заплатите ни се танганайски...напълно съм разочарован от тези изедници...сега съвестта ми е чиста и се присъединявам към протестите...

136

Анонимен

преди 5 години

удържан ни пари от всеки гласувал на изборите,А гробокопачите от ГРОБ ги дават на *** бълващи омраза,демагогия и ненавист към справедливите народни протести...но номерата им няма да минат...

135

оптимист

преди 5 години

време е да се въведат визи за перничани когато влизат в софия. живея на цар Борис 3 и помня 90-те години също нахлуваха в софиа със знамена и всички бяха от сдс а там са най големите комунисти и бандити от ВИС

134

Анонимен

преди 5 години

Е нали е скъп бензина и е бедност? Автопоходите на бедни и майчета колко струват?! Това като "хубавото Наде" с чанта от крокодилска кожа в Похода срещу бедността. Сутринта Вигенин ни обяснява, че Мерцедеса кубче с руски номера бил архивен кадър от други протести! Ха-ха! Искали да оплюят протестиращите. Само дето Бенчо Бенчев каза друго. Смъмриел е племенника си да не показва повече джипа по протестите. Мотори за по над 10хил.лева, скъп им бензина? Нищо общо с 2013-та! Да бе! Агитки и мотористи!

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136Като се съберат 200индивида и 100 от тях започнат на живо, каква клетка ще поеме такъв трафик? Пълното Ви невежеството го разбрахме вече! Спрете да ни тормозите безделници!

132

Анонимен

преди 5 години

Там ако има и една истинска майка, ще си ударя *** в тавана.Само брадясали физиономии и остригани индивиди се виждат.

131

boyan saraev

преди 5 години

az sam za dialog i priqtelstvo s turci i musulmani,no samo da ne se narichat balgari a ne turci,hareswam i protestanti i katolici

130

Инженер

преди 5 години

Майки, мотористи, гледам и елементи от разни агитки... Видно е, че протеста вече отдавна е политически. Целта е едните лапачи да се сменят с другите лапачи, които сега са на сухо и се облизват. А хората... отново ще останат излъгани и използвани.

129

Анонимен

преди 5 години

Глобата ти ще нарастне с още 100 000 ЕВРО, ако продължаваш да имаш претенции към финансовото ми положение. Симеон реве за Враня днес. Така ще да е като не ме слушаше когато той беше-----------Ти си червен л.умпен, който се представя за Борисов, защото нищо не може да ми отговориш за доказателства, че Б. Борисов си бил купил остров някъде си.Никакъв остров няма има само лъжи и клевети на партията БСП, към която ти се числиш!

128

Анонимен

преди 5 години

БСП е партия на безредиците и убийствата. При Орешарски избиха хиляди българи без съд и присъда. Сега правят същото да плашат на протестъри белким свалят тези, които им пречат.Хора, не се връзвайте на пропагандата на БСП. След БСП на власт винаги са национални катастрофи и хиперинфлация!