19

коко

преди 2 години

До ПеткоИзобщо не е все едно и също дали ще умреш на 20 или на 120!Като ти е все едно кога ще умреш защо се раждаш изобщо??

18

Анонимен

преди 5 години

Рано е, сега се извършва експериментът ин виво. Не пречете на експериментите и учените ще напишат научни доклади.

17

za RF лъчението

преди 5 години

Рдиочестотното лъчение може да увреди ДНК, въпреки че е с по-малка енергия от рентгеновите и гама лъчите.Това зависи не само от енергията, но и ти интензитета на лъчението!Въпросът е сложен и все още не е изяснен напълно от науката!!С две думи..................не говорете с часове по телефона......................може да ви се увреди мозъка!!

16

.

преди 5 години

по-скоро от Wifi има излъчване и хващане на рак

15

Анонимен

преди 5 години

Очевидно полицейските мозъци не страдат от облъчването.Като си спомням от моето поколение кои станаха полицаи никаква промяна не установявам.Така е има такива дето от детската градина ги познавам сега са си същите!Въобще не са мръднали!

14

Анонимен

преди 5 години

Да му мислят полицаите .Техните радари работят на 10,5 Гхц .И седят по цял ден я патрулките.Направо изиграват ролята на пилето в микровълновата.Само дето там честотата е 2,45Гхц и печката има изолации.До нея имам радио и печката не я смущава.А и печката не ми работи по цял ден!

13

DR

преди 5 години

Нелинейни уравнения(4PL)cf(x) = C*(((A-D)/(x-D))-1)^(1/B)Функция от 'x' намира 'y'! Индийците се мъчиха година. В силициевата долина две години-нищо! Накрая им показахме, че българския програмист е най-добър!!!

12

Бам-Бам

преди 5 години

Причиняват и още как...глупавост, разсеяност, пристрастеност, зомбираност, манипулативност, раздразнителност, частична параноя, бедност...образуват и на жена ми мерви и какво ли още не! За изневери нема ви говоря, щот са ежедневие. Ей на...цел месец си държах ГСМ-а до една краставица в кухнята и тя взе че стана квадратна и доби вкус на маринована слива...пък познай ако го нося в джоба на дънките си къв ще е...резултатът!

11

ХФ

преди 5 години

Не е нужно да коментираме и да гадаем. Всичко което облъчва/излъчва вероятно вреди! Колкото по-малко, толкова по-добре. Аз даже си изключвам и рутера като си лягам.

10

Анонимен

преди 5 години

Получава рак на простатата и тя почва да аларюира

9

стефчо

преди 5 години

Само за 30 минути лятото под слънцето получаваме 100 пъти повече радиация,и то не само нейонизираща-обаче това никой не го впечатлява. Телефоните,та телефоните са ни трън в очите и само това дъвчим и предъвкваме

8

Анонимен

преди 5 години

До СократисМалка цена, за удобствата на модерната цивилизация, Просот прекалено много хора не знаят, как да се насладят на живота. Забравиха, когато 2 от 5 деца, не я докарваха и до 5 годишна възраст, когато студена и дълга зима означаваха мор и когато счупен зъб беше смъртна присъда... Но сега всички са "депресирани" от мързел.

7

Анонимен

преди 5 години

До Йонизиран алкажСамо шашите ракия, да не са ти по селската мерила - До ръба. Че тогава, на 35, така ще си се блокирал, че не само, че ще мязаш на 75 годишен, ами и ще фъфлиш, като такъв.

6

Сократис

преди 5 години

Ако радиовълните бяха видими, то всички щяхме да станем свидетели в каква гъста и непрогледна радиомъгла живеем.Всичко около нас излъчва, но човешкия организъм се приспособява и се справя.Няма развита цивилизация, която да е здравословна и безопасна.Дали ще е от телефоните, от замърсяването на въздуха, от шумът или от химията, все няма да е полезно, а и полезното, вече се превърна в относително понятие.Тогава какво остава...добрите взаимоотношения помежду ни и по-спокойния ритъм на живот...

5

Анонимен

преди 5 години

До ПеткоЕ да де, ама едно е да се гътнеш на 22 от това, че си пил по 250 литра алкохол и сидрусал по 500 грама кокаин на година, докато всеки ден си ял по 10 бургера от македоналдс, друго е да умреш сред деца, внуци и правнуци, които се сбогуват с теб.

4

Йонизиран алкаж

преди 5 години

Не йонизиращите лъчения най-добре се блокират от чаша вино на обед и 3 ракии вечер.

3

бай Иван

преди 5 години

Излъчвателите по блоковете активират сърдечни пристъпи. А ако има пейсмейкър - тотално. Страдащ.

2

Анонимен

преди 5 години

Яжте от сутрин до вечер палмово масло и се притеснявайте за лъчения от смартфона

1

Петко

преди 5 години

И да нямате смартфони пак ще умрете ,не си давайте чак толкова зор...айляк му е майката!