63

Франкофил

преди 5 години

Бъдещето на България е в ЕС, при великата Франция.

62

Анонимен

преди 5 години

Не пишете глупости! България ще пребъде! Трябва да се присъединим към Вишеградскана четворка и да си отстояваме интересите! Не ни трябвят мигранти извън Европа. Източна Европа е против джендъризма, исляма и разни заробващи глобалистки пактчета!

61

Катон

преди 5 години

До Анонимен35 Не е грък, а кипърец. Чети преди да плюеш и не ни губи времето с личната си неосведоменост

60

Оня от София

преди 5 години

Искаме нормални заплати и цени, не искаме мигранти!!!

59

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияВсе пак България я има от 1300г. ще е трагично на мястото на българите да дойдат други, но предполагам, че това е естествен процес на нещата, щом българите не се множат и правителсгвото нехае. Все пак цялата човешка история е устроена така - едни държави и империи изчезват, а на тяхно място идват други. И Рим е изчезнал. Нищо не е вечно нали така, пък и 1350г. си е бая време, историята ще ни помни..

58

Същата 2040 година

преди 5 години

Мюнхен официално вече се нарича Мюмюнхен.

57

2040 година

преди 5 години

Полицаи спират кола на аутобан в Германия и взимат документите на водача за проверка. Единият казва изненадано на другия:-Ей, Осман, виж какво странно име има па тоа - Мюлер!

56

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия"Млада работна ръка трябва ! Германия не може да си позволи да стане застаряваща нация ! Дайте младите насам независимо негъри ли са , булгари ли са , роми ли са , евреи ли са , арнаути ли са или черкези ! Тук по улиците трябва да има младежки звуци , детски гласове !"Това ми се струва малко радикално. Все пак в германия трябва и някой немец да остане между другото. Не може да приемете цял свят защото Германия няма да бъде Германия

55

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЕ да ама като изчезнат хората ще изчезне и българщината и като дойдат новите те няма да могат да се интегрират и България ще изчезне. Това за мен е равнозначно на апокалипсис.

54

казаХ

преди 5 години

Европейските държави които подпишат този пагубен за Европа пакт да приемат мигрантите само в собствените си държави и без право те да миткосват из държавите които не са го подписали.

53

Анонимен

преди 5 години

Светът се ръководи от шепа ционисти.Теискат в близките години напълно да завладет света.Най-голямата пречка са им еднонационалните държави и изобщо независимите държави.Тяхната мечта е свят без граници,умешан,без отделни народи,държави и раси,в който те ще управляват сивото стадо от черноработници-консуматори.Всякакво национално чувство и съзнание е враг за тях.Те ще определят всичко в новия свят.Всички ще са им роби.Това е циониската мечта,но както винаги няма да им се получи.Някой ще ги взриви

52

Анонимен

преди 5 години

България има нужда от 500 000 работници за да оцелее. Полша също има нужда от милиони работници и само украйнци няма да им стигнат. Само дето поляците са пред нас и хора от цял свят ходят да работят, а тук никой няма да дойде защото сме бедни. И какво се получава. Нямаме раждаемост, малкото млади които имаме бягат, ромите се множат, пенсионерите стават все повече, а мигранти почти не идват. Най-бързо изчезващата нация сме и ако това продължи България я очаква апокалипсис. Затова ни трябват

51

T

преди 5 години

До привет от ГерманияА ти разгледа ли хубаво снимката, да видиш какво всъщност правят?! Чупят и трошат дървени палети, които после палят и се греят на огъня. Бачкали били... На тези им дай само да рушат. Нали им виждаме държавите и обществата. Те, ако бачкаха и градяха, ние щяхме да бягаме при тях, а не те да идват при нас.

50

Анонимен

преди 5 години

до 57 Те няма да живеят тук , ще вземат паспорти .Ако някой от тези "клетници" е превърженик на Ислямска държава и вземе български паспорт и избие германци? Кой ще оспори че не е българин ? Никой.България си има достатъчно проблеми да я петнят пак с тероризъм!

49

Анонимен

преди 5 години

В превод на дългото обяснение по горе в старията да се разбира следното : "Дайте да разпръснем едни хора без никава информация дали имат престъпно минало и принадлежност към крайно опасни групировки, а след това ще решим какво да ги правим" На идея тази миграция звучи добре, но без документи и лъжлива информация от самите мигранти за произхода си това е много опасно решение с ужасяващи последствия. Всяка страна ще се превърне в гето !

48

Ша съ опраим

преди 5 години

До ВескоПрав си, ама понеже бързам и не гледам какво пиша и стават такива тъпu грешки.Всичко се върти около парите. Цялата тази мигрантска ситуация е от корпоративна алчност, прикрита зад маската на помощ и толерантност. И миграцията не започва от вчера, а веднага след ВСВ. Европа застарява, едрия безнес иска евтина работна ръка, а стадото няма право на избор защото е расистко. Това е цялата схема, най-общо казано. БУМ! Току-що изпихте червеното хапче и сте на другия бряг, при събудените.

47

Анонимен

преди 5 години

Нали Тръмп ви каза в ООН,че не иска!Чия идея е това и защо?

46

Веско

преди 5 години

Абе хора, някои се дразнят като се правят забележки за правописни грешки. Случва се. Ама някак като тенденция го усещам вече да се бърка о и у, а това променя и смисъла на някои думи. Пише се хаОс, Опора, Оспорвам. Упор е друга дума от там идва упорит.

45

Защооооо

преди 5 години

Не успорвам дали пакта за миграция е добър или лош но какво лошо има политиците да слушат народа какво казва по въпроса.Защо политиците се мислят за наши господари.До къде стигнахме.Мен ме гнус от политиците.Ако пакта не е задължаващ защо се предлага и какви са следващите етапи за които се говори на този пакт.И сега има закони защитаващи бежанците и жените и всичките защо ни трябват по малко закони.Кой го иска това.Защо го иска.Ние можем ли да мислим и можем ли да покажем когато не сме съгласни.

44

Европейка

преди 5 години

Като не е правно ангажиращ, не е задължителен да се спазва от приелите го страни,защо се подписва?Това е най-голямата лъжа,която ни пробутват.Един договор се подписва,за да се спазва.Иначе няма нужда от него.