27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Освен това ядат живи хора, пият кръв от малки деца и танцуват казачок с мечки.Технологически са изостанали, само дето стигнаха първи Луната и донесоха лунен грунт. Първи онимаха Dark Side of the Moon. Единствено те изпратиха сонди на Венера и първият космонавт беше руснак. Не ми се продължава, ти си вярвай на измислиците, твоя воля!

26

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТи си в Германия, колкото аз - на Еверест. Дразниш с този ник! Русия е велика страна, а не се мисли за такава. Ти семислиш за велик манипулатор, но си кръгла нула, нещастни драскачо на глупотевини.

25

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНа руснаците не им пука грам за човешки животи, само интересите ги вълнуват. Говорим за народ, чийто лидер през всв заповяда да се разстрелват в гръб тия дето "правят крачка назад". А Жуков е разминирвал пътища с войници. Питал го Айзенауер как толкова бързо се е справил с мините по пътищата. И оня му отговаря: просто пуснах войниците и им казах да търчат напред. Айзенхауер е гледал като препариран след това дребно "откровение".

24

Анонимен

преди 5 години

ИншаАлля, само Сауди Арабия и Турция!! Има и рима :)

23

Анонимен

преди 5 години

До26. На Путин му трябва всяка инфомация за НАТО. Това е жизнено важно при положение, че друго няма какво да правят. Биваги във всяка конспирация и когато трябва се вади компромата.

22

Анонимен

преди 5 години

(не)културни особености на двуличните западни християни. Докато ти купуват железата и ти продават евтин петрол могат да си правят каквото си поискат.

21

Ха-ха

преди 5 години

Притрябвали му са на Путин записите...Той много добре ги знае какво представляват,а и що да се меси-нека се ядат помежду си.Това са вътрешно-натовски работи.

20

Картофчо

преди 5 години

До привет от Германия или май е по-точно привет от Звездите ми го говорят1. Не руснаците а американците врътнаха сделка за 3 милиарда долара за оръжие.2. Руснаците са конкуренти на СА на пазара за енергийни ресурси и нямат далавера да ги прикриват.3. Даже и в статията си пише, че турците са разпространили записите. Няма как някой да ги изисква, защото по принцип не би трябвало да има такива - май са незаконни.Айде със здраве и не забравяй да си пиеш лекарствата!

19

Анонимен

преди 5 години

Путин и Башар били сатрапи!!?? Французите какво ще кажат по въпроса? Да не бягат по тъч линията! Сега да видим морал и принципност!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Не. Просто Ердуган иска да измъкне максималното от СА и САЩ. Сега ги хванал ги е за орехчетата и си иска своето. И без това му се бъркат в Сирия и Ирак. САЩ да станат малко по сговорливи, а СА да развържат кесията.

17

Анонимен

преди 5 години

Русия и Саудитска арабия са наследници на Ислямска държава, така, че методите им се отличават само по това, че убийствата не ги публикуват сами в Нета !

16

Картофчо

преди 5 години

До 11Въобще не си запознат със случката или се правиш на разсеян. Ами точно у нас не минаха и казахме, като предоставят такива доказателства и ние ще предприемем действия, а в "цивилизованите страни" Г-жа Мей каза "че вярва, че са били руснаците и лично Путин". Всички мигом хекнаха да правят санкции. ;)

15

Анонимен

преди 5 години

Какъв принц е това ве?! Това е някакъв резан каиш, дето сигурно освен по кози си пада и по магарета. Хайде имайте малко уважение и не му приписвайте на тоя титли!

14

Анонимен

преди 5 години

Предателите никой не ги обича! Какво си е въобразявал? Че едно Американско гражданство.Ще го спаси ли? Няма как!

13

Анонимен

преди 5 години

Не се изненадвам от арабските закони! За тях той си е предател.И са се възползвали от факта.Че е влязъл в посолството си.Та му сврстили маслото на бързо!

12

Анонимен

преди 5 години

Не разбраха ли още, че тоя води в класациите за нов антихрист? Запада за пари подтиска всички които нямат туземно съзнание, а величае някакви пустинни п0р0ве.

11

House M.D.

преди 5 години

Кой е Кашоги, с какво е прочуто името му и къде го е прославил, та ни занимавате по три пъти на ден с него?

10

до картофчо

преди 5 години

Недей да сравняваш българските следователи, прокурори, съдии и закони с тези в нормалните държави. За разлика от тук при тях нещата стоят съвсем по друг начин. Това че в България подобни номера (няма име в разговора, няма документ за СРС-то и т.н.)минават, не значи че и в цивилизования свят минават. Само в пропадналите държави законите се четат и изпълняват дословно.

9

Анонимен

преди 5 години

Без знанието на баш принцовете на СА никой няма да посмее да го убие. По интересното е как изобщо са се осмелили на такова убииство. Принцовете много добре са знаели че Хашоги е Американски гражданин и е под закрилата на Американските закони. Освен да има задкулисна договорка с Краварите а Турция да им обърка плановете. Изобщо се получи манжа с грозде.

8

Картофчо

преди 5 години

Гледайте сега на какво се вика двоен стандарт в политиката :)Тук при записи на разговори в сградата и телефонни разговори - нямало доказателства.А сега да погледнем за наскоро нашумелия случай Скрипал - единственото доказателство е че по улицата близо до сградата минали двама руснаци. Та на това неопровержимо доказателство всички повярваха и изгониха наред сума ти дипломати и наложиха санкции.Това петрола е голяма работа - всякакви доказателства заличава :)))