6

do 5

преди 5 години

Трябваше, но защо не я даде? И все още е канцлер най-омразната жена в Европа. Както каза една от AfD: ако в една страна да ловиш риба без билет те глобяват, но ако минеш нелегално границата ти осигуряват издръжка (цитат по спомен), значи тази страна се управлява от ***. Зеехофер бе един от тях. Уж борба за квоти.. Не каза ясно СТОП! И сега има глагол seehofern (приказвам празни приказки).

5

Циник до 4

преди 5 години

Пффффф...разбирач...знаеш ли колко са регистрираните партии в България - над 300 за има няма останали 4 - 5 милиона българи.ДПС ДОСТ ЕВРОРОМА на селския диджей Бареков - даже не и знам името...Седнал *** на мегдана - и се пъне да разсъждава!А иначе - Зеехофър - трябваше още през 2015 да даде Мурксул на прокурор за стъпкването на куп закони, и Eidbruch - клетвопрестъпничество!

4

Анонимен

преди 5 години

Германия е пълна с верски партии, които биха били забранени в България. Партии на верска основа направили, а всички им се кланят на демократията. Сега ще се появят ислямдемократи и ислямсоциали. Срещу тях ще се появят радикалнационалисти.

3

Анонимен

преди 5 години

Май идват ислямдемократите или националсоциалистите? Кои да изберат германците?

2

Питащ

преди 5 години

А Валери Симеонов / Бойко Борисов /, имат ли достойнство?

1

Анонимен

преди 5 години

S dostoenstvo a i mu e vremeto