18

До Додо

преди 5 години

Уникат, направо за музей! На етикета ще пише "най-тъъпото двукрако на XXI век". Ако не беше Молоtов да ни защити на Парижката конференция, гръцките граничари щяха да броят филибелийте по улиците. С кръвта на хиляди български юнаци, дали живата си по бойните полета на Югославия и Унгария, нашата страна не бе орязана като тогава, в Ньой! Опитай се да схванеш с ограничените си възможности, какво ни доведе до Ньой, кой ни вкара в Централните сили, кой ни направи съюзници на османците, защо не са

17

Анонимен

преди 5 години

Калининград е руски! Точка!

16

Гост+

преди 5 години

Германците не са били нацисти през 1-та СВ и са можели да победят, особено ако САЩ не са се намесили. Това е щяло да бъде само от полза за БГ и е можело да предотврати 2-а СВ.

15

Vive la France

преди 5 години

Ха, германски нацисти, лъсна им лицемерието. Елзас и Лоран са френски, Калининград е руски, източна прусия е Полска, свикнахте ли немски лицемери и техните подгласящи васали?

14

Додо

преди 5 години

И това доживяхме! Президент - фатмaк, *** като гъдулкa, който ходи да празнува Втората Национална Катастрофа на Отечеството, барабар с Ньойския Диктат! Серсемин пълен! Срам за България! Срам! Благодарим ти Бойко, че ни го натресе!

13

Брутално честен

преди 5 години

Борбата продължава,братя и сестри - поклон пред бойците от вчера! От 10-11-1989 не сме имали толкова Народен митинг - онези отгоре Трябва да помнят че НИЕ им дадохме мандата - НИЕ!! Днес продължаваме!

12

Артефакт

преди 5 години

Елзас и Лотарингия вече са на Халифата бе,льольо...

11

Анонимен

преди 5 години

АзГ крайни фашисти,да си гледат работата,Меркел и Макарон ще вървят където и когато си искат!

10

Факт!

преди 5 години

Немски ***!Елзасс и Лотарингия са Френски!Точка!

9

do 9

преди 5 години

AfD вече е в управлението на някои провинции и има все повече гласували за нея. Това е най-нормалното. Трезвия разум се завръща. То пък голям зор някой да им преведе пари и да заплете интрига. Имакар че рядко ги канят медии, германците гласуват за тях. Ако Меркел продължава с безумията догодина ще са номер 1.

8

До 8

преди 5 години

Ще сме свободни само сме ако единни в Нашите си Вековни Ценности и бъдем честни един към друг - иначе твърдо НЕ

7

Анонимен

преди 5 години

Днеска по немските новини: Алтернатива за Германия е получила 300000 хиляди евро нелегални дарения през швейцарски сметки, най-вероятно от Кремъл. Започват процедура за разсформироване на партията и всички лидери в затвора. Бързо и ефикасно

6

Анонимен

преди 5 години

Абе и българите загубихме с освобождението ама го празнуваме.

5

Анонимен

преди 5 години

А как ще празнуват падането на Берлин и краят на Втората световна война. Още по-празнично и тържествено. Ще участват на парада на Червения площад.

4

Анонимен

преди 5 години

Старата Ротшилдовица заяви открито, че ако синовете й не са искали, нямало е да има Втора световна война. Но това важи и за Първата.Така че, Гауланд е прав!

3

Анонимен

преди 5 години

Ние също загубихме тази война, за което бяхме жестоко наказани. Какъв го дири Резиденто там?

2

предателство

преди 5 години

Напълно прав е хер Гауланд , как така германците да честват заедно с подбудителите на ПСВ , която доведе и до ВСВ !? Това е пълен абсурд и еманация на джендърията , впрочем какво прави там и личния президент на Решетников- Румен Радев , та ние сме най -потърпевши от Ньойския договор подписан в ПАРИЖ !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Прав е дойчото