180

Стоян

преди 5 години

Къде е ГЛАВНАТА МУТРА ? Да излезе, не да се крие,и ДА ПОДАВА ОСТАВКА. Веднъж да бъде мъж.За 10 години управление стана ясно:Мутрите, колкото и власт да имат,НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ. Могат само ДА КРАДАТ.

179

А

преди 5 години

Ще оцелее ли овцата без овчар е въпроса касаещ всеки роб

178

до Бичко

преди 5 години

Ако и в СДС, ДСБ, ДБГ си участвал с такива доноси, нищо чудно, че са те изгонили. Благодари се, че в ГЕРБ са прости и ти пасна там като амеба в стъкленица. И се зае със старата си дейност: доносничеството.

177

готови сме

преди 5 години

само кажете

176

Емо

преди 5 години

Избори не щем, искаме бесилки.

175

Анонимен

преди 5 години

Власта се сниши и всичко с власт се изпокри. Ясно е , че тез от висините си нямат и представа как живеят тез от низините. България и народът и показа, че ГЕРБ не могат повече да управляват и се върви към предсрочни парламентарни избори. Видя се колко хубаво и богато живее народа при ГЕРБ, че от това да излезе на улицата.

174

И без ГЕРБ можем

преди 5 години

Тия от ГЕРБ наистина се смятат за недосегаеми и си го вярват. Ако не са те на власт сякаш ще дойде краят на света. Тоя депутат повтаря заучените приказки на Бойко и плаши с БСП само дето не се плаша от тях. Бойко Бойко от как си ти на власт 10г. съсипа България, ама пак ще кажеш Орешарски е виновен. Големите приказки за магистрали дето ги ремонтираш през година, за едно метро дето се наводнява при най-слаб дъжд за Истанбулската конвенция. Какво направи за народа? Освен че направи 26 млрд.дълг.

173

boyko.uzunov

преди 5 години

*** толкова сте се ояли , че не виждате как хората ще ви строшат празните кратуни!

172

Анонимен

преди 5 години

Нищо драматично, просто нови избори и друг на власт.

171

аман от мутри

преди 5 години

Помним Февруарските манифестации 2013 и не искам да се повтаря положението след това. Оня *** Обещарски после ни купи реактор, амо не го плати. Подаде оставка за да го плати Бойко.Въобще, БСП - СДС - ДПС все натъжени мутри.

170

Пловдив

преди 5 години

Крайно време беше да се покаже че така не става,дори много закъсняхме ама нали сме *** народ та чакаме да опре ножа в кокъла .Колко драматично искаш да стане бе ? Да се повтори зимата на 1997г ли? И това ще се случи в най скоро време .Не може и не е нормално да се живее по този начин.Да се работи само за данъци ,застраховки и някой литър гориво . Народа потъна в кредити ,които по-голямата част едвам връщат.

169

Tangra

преди 5 години

Нема по лошо от български чорбаджия. Чорбаджиите са били по гадни и от турците. А техните чакали ръфат и ръфат... парче по парче.Толкова кръв напразно ... за да ръфат накрая чакали.

168

Анонимен

преди 5 години

Драматично е г-н Биков. Драматично е и по-драматично ще става. Времето на ГЕРБ изтече. Забележи, не изтича, а изтече. Това че народа е сервилен и плашлив и не ви признава че ще ви "ритне" на едни избори, не означава, че няма да ви ритне демократично със бюлетинката. Вие поставихте народа , тези хора извън ГЕРБ в много тежка ситуация. 10% върху заплатите са преобладаващо за гербаджиите на държавна служба. Другите ще го ду.ха.т. Супата имам предвид. Но и вие ще я духате.

167

Анонимен

преди 5 години

скоро катто ви извадят от сградата ще видим каква песен ще пеейш гро аджииски самозажравил се крадец

166

До ха ха

преди 5 години

Бе ти май лошо спиш или жена ти не ти дава...!

165

Ха-ха

преди 5 години

Ами драмата за гербаджиите не е на улицата,а в дворците(респективно сараите) на собствениците на държавата!Ако властта в сянка реши,че проектът "ГЕРБ" и лицето Б.М.Борисов са вече изчерпани(има такива индикации),то дните на Банкянският нарцис са преброени.На всички трябва да е ясно,че той беше подставено лице,което се самозабрави.И международните воаяжи няма да помогнат.Въпросът е какво ни готвят за след ГЕРБ.Няма да е Корнелка във всеки случай.

164

Шутка

преди 5 години

Оставка! Добре, а после какво? Още по- високи цени и безработица, това е сигурно. Може би Корнелия Нинова или Марешки ще намалят цените на горивата? С колко, с една, две, десет стотинки, ама за седмица, две и после пак цените нагоре. Тия дето протестират, защо не се замислят поне малко за това какво следва от протестите им. Да се увеличат заплатите, да се дават помощи на майки с деца и пр. , а пари откъде? Някой замисля от тези дето искат по- високи заплати, каква част от населението работи?

163

Манолски

преди 5 години

тези са някви самозабравили се алчни изчадия, а този е острие на ББ да ходи по всички медии да плямпа тъпотии. Само от сопата разбират думшаните на народа

162

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Днес бях пред Парламента.Искам реформи,достоен живот,правила и закони които се спазват.Ред и дисциплина,защо ли на Запад толкова ни харесва?Точно за това!А заплатите и пенсиите трябва да се вдигнат.Ще кажат:Работи повече.Е,като съм работила на 3 места да не съм забогатяла? ЗАТОВА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО СА НАГЛИ,КРАДЛИ ВИ НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ,И НАЙ ВАЖНОТО УБИВАТ НИ И ДУХОВНО И ФИЗИЧЕСКИ,

161

Анонимен

преди 5 години

Само недоимък, само мизерия, драма няма.