11

firebg

преди 5 години

Ужас!

10

Анонимен

преди 5 години

Масово свлачища от порои ли са започнали, че сте го прекръстили на калОфорния?

9

popa ot razgrad

преди 5 години

КалОфорния...yeah baby...

8

Анонимен

преди 5 години

ДА ВИДЯТ КАКВО ИМ Е НА ХОРАТА ПО СВЕТА, КОИТО БОМБАРДИРАТ ПОСТОЯННО.

7

ВСЕЛЕНАТА Е

преди 5 години

Висшият СЪДНИК.Нека всеки да се замисли.Особено онези, които БЪЛВАТ ОТРИЦАТЕЛНА енергия.И мислят, че със ЗЛОТО ще бъдат Важни личности.Има такива и в РБългария.Една ПОЛОЖИТЕЛНА дума към Ближния не съм чул да кажат. ПОзнахте ли се? Колкото и да се мислите за Важни.ЗЛОТО ражда ЗЛО.Доброто- Добро.Огледайте се. Не търсете хора.А МИСЛИ.Опитайте.

6

Калифорния

преди 5 години

е крадната от мексиканците/ потомците на Кортес / те пък са я краднали от индианците на Монтесума,те пък са си я получили от Бог...И пожарищата явно са от Него,така ми се чини...

5

До 3

преди 5 години

Преди месец -два арестуваха някакъв щото правеше умишлени пожари ,сега е заради сушата казват И тоя *** Тръмп ,заплашва щата че щял да спре федералната субсидия ако пожарите не били овладяниТия хора от LAFD(Los Angeles fire department) работят денонощно и живота си рискуват и някъв откаченяк на хиляди мили от Л.А да ги юрка и заплашва ..пълен ***

4

Ястреб Османлията

преди 5 години

До В Малибу как е?Евакуиран е. Събота сутринта отлетях от ЕлЕй и по това време северните части на Малибу вече бяха изпепелени. Ситуацията в Калифорния е апокалиптична и макар да не харесвам х'амриканските *** изобщо, като видях положението им ги съжалих! Господ да им е на помощ! Особено Тоусанд Оакс - преживя една от най-големите масови убийства в историята на Калифорния, и след два дена половината град вече беше изпепелен в един от най-големите пожари в този щат! Божа работа!

3

До 2

преди 5 години

Звучи апокалиптично... Какви са версиите за пожарът?

2

Анонимен

преди 5 години

Пиша за Малибу Pacific palisades което споменават в статията е въобще не е засегнато Има магистрала която PCH(Pacific cost highway )Която ходи от Palasides до Malibu тя е затворена Цял L.A мирише на сажди ,на десетки мили от пожарите се усеща миризмата И като отидеш по близко до пожарите се вижда едно като гъба все едно атомна бомба е пусната Пожарите се разрастват !!!

1

В Малибу как е?

преди 5 години

Разбрах че Мартин Шийн - на Чарлито създателят е жив - ами останалите как са? Цяла нощ със съпругата сме на валидол! Пишете моля за Малибу!