11

Petar, NY

преди 5 години

Не знам защо но не мога да я понасям.

10

Анонимен

преди 5 години

Сега тази и други колежки само пишат в чурулика (twitter) колко е уплашена и загрижена за репресираните ЛГБТ и за "преследваните" чер/ните от лошите бели . Искала ти да видиш да спасява не/гри от "систематичен расизъм". Щом пишат сега за тях това означава че са се изчерпали пред публиката .Пишат за тях за да напомнят че ги има .

9

Дисни вее

преди 5 години

Още едно зомби от програмата "Монарх".

8

О

преди 5 години

Е, срамота щеше да е, да не връчат награда на чифyткaтa=

7

Анонимен

преди 5 години

ЧРД Ан Хатауей. Да си жива и здрава.Прекрасна си.На всички злобари - като плюете дали ще ви стане по-добре,;дали вашите жени ще станат по-красиви?!

6

Анонимен

преди 5 години

Така и не разбрах за какво и дадоха ОСкар? гледах тази версия на Клетниците много внимантелно. Ролята й на Фантин е много малка, дали има и десет минути? На всичкото отгоре не е убедителна. има ред други артисти, които заслужаваха ОСкар за този филм - например Ръсел Кроу - а не го взеха. Страите клетници - с жерар Депардийо като жан Валжан и Клеър Дейнс като Козет бяха сто пъти по-хубави.

5

Анонимен

преди 5 години

не бих я нарекъл противна, но е безлична. Повече моделка - по-малко актриса. В Дневниците на принцесата си беше на мястото, защото и ролята й беше детска, през повечето време й казваха какво да прави и с кого да живее. Дяволът носи прада, е най-големият й филм, но там голямо присъствие има Мерил Стрийп, която изигра злия образ. за сравнение - вижте колко посредствена жена котка изигра и сравнете с жената котка на Мишел Пфайфър или камрен Биконодива.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе ***, все едно вашите жени са по-красиви...

3

Не става

преди 5 години

Противна жена. Дано не се снима повече. Дори във филма Дневниците на принцесата беше безлична като актриса. Да беше си станала монахиня, нямаше да е загуба за света.

2

Но анонимен 1

преди 5 години

С тия дебели чер*ни вежди дето я помня от филмите е всичко друго но не и красива. Има къде по-хубави българки. Я не се излагай.

1

Фен

преди 5 години

Да почерпи