24

Анонимен

преди 5 години

Лиляно министър на нищото,в Костинброд Цветанов беше подготвил най-голямата фалшификация в историята на България.Мира социоложката вещаеше 95% победа разчитайки на фалшивите бюлетини.Всеки ден пропагандата на ГЕРБ ни предлага фалшиви новини,как народът се замогва и у нас има невиждан растеж.

23

Анонимен

преди 5 години

Аз си спомням пак за една новина с цените на винетките. Заявиха, че цената от 57 лв. нема да се вдига, но след месец два ни сурвакаха с новата цена 97 лв. Кой да прай фалшивите новини? - *** тез горе.

22

Анонимен

преди 5 години

Дивите працета - шест пъти по-бързи от питомните

21

Умрел

преди 5 години

Че то истински новини аз скоро не съм чел в България! Нищо истинско не виждал колкото и да ги прочитам и задълбочавам в тях.

20

НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА

преди 5 години

За третото тримесечие хайлазите от Агенцията по вписванието получават общо 700 000 лева бонуси. По 3000 лв. дребните чиновници, по 20 000 лв. едрите риби.Току що го каза другарката Цачева.Не е фалшива новина.Другите министерства и агенции мълчат и се спотайват като мишки, макар че и те са взели бонуси.

19

Питащ

преди 5 години

Само да попитам, това нагло недоразумение на какво е министър и за какво е още в Министерския съвет и получава заплата. Не е луд който яде зелника, луд е този който го дава.

18

Анонимен

преди 5 години

МИНИСТЪРКАТА НА НИЩОПРАВЕНЕТО, ЗА ИЗХРАНВАНЕТО НА КОЯТО Е СЪЗДАДЕНО СПЕЦИАЛНО МИНИСТЕРСТВО, ПО-ДОБРЕ Е ДА МЪЛЧИ И ДА СИ ПОЛУЧАВА ТЛЪСТАТА ЗАПЛАТА.

17

Анонимен

преди 5 години

Увеличиха Парното, Тока,Водата,Данъците,Гражданската,Осигуровките ,Бензина - упс "фалшива" новина.

16

Анонимен

преди 5 години

Комунистическата внучка разбира от всичко:Да маха от мавзолея на манифестации;Да следва баща си в университетите, защото явно не може да вземе нито един изпит;Да получава дарения апартаменти от комунистическия дядо;Да купува чанти за хиляди евра,абе изобщо, който не става като нея, за нишо не става.

15

Анонимен

преди 5 години

Тая много заслабнала от грижи по фалшивите новини.

14

Анонимен

преди 5 години

До Работник 13Не си работник. Платен *** си.

13

Работник

преди 5 години

До Анонимен 1 Заобеднявали сте от 10 години и всеки ден все по-бедни и по-бедни ставате и като погледна какво беше преди 10 години лошо ми става ако трябва тая мизерия да се върне.А аз съм обикновен работник, шлосер по-точно.Работя на смени.Изплювахте си плюнките да плюете, но е факт, че живота става све по-добър и всички имат все повече и повече.Да не дава Господ БСП да вземе властта пак всичко ще бъде наред.

12

Работник

преди 5 години

До Анонимен 1Кой народ масово обеднява?Аз такива хора не познавам!Народа се надпреварва да купува все по-скъпи и скъпи вежи, той за масово обедняване говори.99,9% съм сигурен, че от масово обедняващия народ вече не могат да се намерят места за Нова година където и да е.

11

Щерю

преди 5 години

666 пъти по- бързи не са ли?

10

Анонимен

преди 5 години

Фалшивите новини трябва да се прекръстят на руски новини.

9

Анонимен

преди 5 години

Вече не знам колко пъти се писа да слагате "ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ" сега "ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ НА ФАЛШИВИ НОВИНИ ОТ ИЗТОЧНИКА НА ЛЪЖИ"!Може да триете гл. редактор и *** нали се филтрира "всичко" според определни думички или се пише против "управляващите". Нали "цензура" или просто неудобни са хората с истината като заплаха за вечното "ИМ" царуване. Като статията за YouTub. Чакам блокрина 24 часа да не пиша!

8

Анонимен

преди 5 години

И тая е толкова истинска колкото и нейното монистерство в момента

7

Анонимен

преди 5 години

Тя какво работи?Ама наистина а не фалшва новина.

6

zeus

преди 5 години

Фалшивите комунисти и техните внучки - 6 хиляди на чанта :)

5

Анонимен

преди 5 години

Вярно е,затова искате да закриете сайтовете за истинските новини и да ни пробутвате вашите фалшиви-много примери има за тях!