24

ogin

преди 5 години

Аз тежа 87 кг

23

Малоумен Джурналист

преди 5 години

Ето един интересен факт: Планетата губи повече маса, отколкото трупа. Всеки ден комети, прах и метеори проникват в атмосферата и добавят към теглото на Земята.

22

Математиков

преди 5 години

.... с Ким Чен Ун или без него?

21

Анонимен

преди 5 години

И от тая статия какво... тежим, много сме и пречим на някой ли? Масонска работа.

20

Земята ВИКА БОКО 2

преди 5 години

Бойко,опитах се максимално да се доближа до начина по който говориш и пишеш. Надявам се да си разбрал, така би се изразил по банкянски. Не, че е начин или модел за подражение, въпросът е да разбереш..

19

Земята ВИКА БОКО

преди 5 години

Алооооууу Бойко, спри да се тъпчеш,че не мога повече издържа теглото ти. Кажи и на Деян Пеевски да спри да се угоява. Пра*сетата като го видят искат да му подръжават. А измисли нещо и против мръсния въздух в София,че няма остане кислород скоро след като отрежете всички дървета за огрев.

18

До К от Водозаоблено

преди 5 години

Формата на Земята е .... цилиндрична. Над нея има капак, наречен небесна твърд(свода небесен от Ботев), над който има вода и за това небето е синьо. Под Земята има също вода, и за да стои тя там трябва да е в определен обем, както и над Земята. И стана тя една, ама професор Пимпирев е на Антарктида дето я няма. Но той тези неща ако ги каже, на другия ден е без работа и стяга багажа за село, вервайте ми!

17

Анонимен

преди 5 години

А колко ще тежи, ако Искрето, Каракачанчето и адвокат Марковски слязат от Земята?

16

k

преди 5 години

До Водозаоблено !?!?има 100-ци очевидни диоказателства за това че Земята е плоска и не се върти и нито едно доказателство за това че Земята е сфероид (освен фалшивите филмчета на евреите от НАСА)купете си добра оптика и ще видите че можете да наблюдавате обекти на повече от 200 км отдалечени от васкупете си жироскоп от китайците (струват около 120$) и ще се убедите че земята не се върти всичко което ерейската псевдонаука ви набива в главите е ЛЪЖА !!!

15

Водозаоблено !?!?

преди 5 години

Прав ли е Коперник, че Земята е кълбо и на него има толкова много вода, която винаги си остава хоризонтално !!(водо - равно !!) в какъвто и обем !!!!!! да се намира? Не е и няма никога да бъде! Два века по-късно Нютон измисля закона за гравитацията, за да затвърди у хората, че вода може да стои на кълбо !? Но в реалността това не е така и всеки може да го види - да се опита да постави вода върху топка!? и да постави вода в съд!? Ако постави вода на кълбо и тя остане!!! нека се обади!

14

k

преди 5 години

"Оказва се, че, ако поставите две топки за боулинг една до друга, те ще се привлекат гравитационно."това са пълни ГЛУПОСТИ !!! ЛЪЖИ НА ЕВРЕИСКАТА официална наука !така наречения експеримент на Кавендиш е доказана лъжа !помислете сами - ако масата създава гравитация то тогава едно и също тяло трябва да тежи повече на Еверест и по-малко над Марианскатат падина - такова нещо не се наблюдава !

13

Анонимен

преди 5 години

До НютонИма едни кариолисови сили им викат.Те си имат съответното противодействие. така, че всяко движение на хората по земята оказва влияние върху въртенето на Земята.

12

Discovery

преди 5 години

До АнонименСмърттт за мравките значи!!! Те са истинските виновници за нещастията дет ни сполетяват глобално!!! Убийй мраква спаси Земя!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Пичове, маса и тегло са различни неща, не се излагайте.

10

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМасата на всички мравки на Земята е хиляди пъти повече от масата на всички хора.Та не масата определя дали има пренаселеност.

9

Нютон

преди 5 години

Не ми се вярва хората да имат някакво влияние върху въртенето и гравитацията на Земята!! Ама знаеш ли!??

8

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета.....Теглото е относително и зависи от положението на обекта във вселената и неговата плътност.Един и същ обект има различно тегло на различни места. Един лист хартия на Земята тежи 10 грама, на Луната тежи 1.66 грама, на слънцето ще тежи 280 грама(ако не изгаряше) а до някоя черна дупка ще тежи тонове.Всичко е относително.

7

Анонимен

преди 5 години

абе като станеме 16 милиарда, ще видим. човешката маса не е без майтап за планетата...нещата са различни при 8 милиарда и при 16 милиарда човешки същества.После да няма това онова.

6

Анонимен

преди 5 години

със или без пеевски и борисов ??? има много ГОЛЯМО значение

5

Джедай Мастър

преди 5 години

Тежест и маса са съвсем различни понятия. Маса има всяко тяло и се измерва в килограми, докато тежест има само тяло върху което действа гравитация и се измерва в нютони, така че статията ви е манджа с грозде.