28

Коза в мъгла

преди 5 години

Пълни глупости. Пък и да е вярно германците кога ще ни върнат милиардите марки дълг от втората световна воина. Малко им е съсипаха икономиките на източния блок пък сега им било тежко. Искат емигранти е им емигранти, що не кажат колко плащат на талибаните ми няколко ромънеца и българи били взели помощи. айсиктир.

27

До Анонимен. ГРЕШКА

преди 5 години

Повечето хора в Германия работят за 2000 ама бруто и са болшинство фирмите които плащат по10-11 евро на час. Това е масовата практика. Без немско образование трудно се вземат повече от 12 евро на час.

26

Хорст Зихофер

преди 5 години

Колегата от Германия е прав. И не знам и аз кой ги пише тия идиотизми. Аз също живея в Германия и ви казвам че написаното не е вярно и няма как да стане. Дори е и по сложно и трудно отколкото го описва той. И какви са тия жилища дето живеят по 100 . Точно в документите за помощии се попълваи това къде и с кой живееш и това има значениеза парите които ти олащат. Единственото което някой може да излъже е с някои детски които се получават и тук и в Бг, но като го хванат ще му стане тъжно.

25

MEN

преди 5 години

ETO,ZATOVA NE NI ISKAT NIKADE-ZASHTOTO BALGARINA ISKA DA IMA PARI BEZ DA RABOTI,SAS SHIKALKAVENE I PRESTAPNOST.

24

чист ариец

преди 5 години

До БерлинКакви данъци бе ман/го и ти точиш системата.

23

Черна котка бял кота

преди 5 години

Дойчланд мойчланд.. Кат ги давате ний ще вземаме:)

22

Анонимен

преди 5 години

На бас че са 48 милиона а не 50Аман от Фитили и СметкачийЯ сметнете 200 Депутати за една година колко източват когато имат 2 часа заседание в Кавги,плямпания,четене на вестници,лежане....Като имате в предвид че средната заплата на Депотат е 6 000 лв. а не 1 300 лв. за страната(нищо че 85% от народа взимат под 800 лв.) Ама това е друга тема.А само да доложа е средната заплата в Германия е 1440 евро,как така в България е 1 300 лв😎

21

Берлин

преди 5 години

Това са моите данъци.

20

Анонимен

преди 5 години

Родните олигарски точат милиарди евро всяка година, но това не е проблем за ЕС.

19

Анонимен

преди 5 години

Ха ! 50 милиона им тежат на германците а не им тежат над 4 милиарда похарчени за бежанците от които нищо нестава

18

popa ot razgrad

преди 5 години

добрутро...

17

Анонимен

преди 5 години

Най им е тежко на немците, че плащат помощи за деца, а децата не са там ами са си в родината. Това го наричат измама, че си държиш децата в родината! Децата искат, децатааа и младите хора най- вече.

16

Анонимен

преди 5 години

А нещо да пишете,за германските съвсем официални банди,които източват от Територията милиарди,туземното население им слугува за работи,които германците не пипат и си хвърлят ***,във вид на стоки по техните търговски вериги?Ама тези "почтени" дейности се наричат икономическо "сътрудничество",а не бандитизъм!

15

Факт!

преди 5 години

Елзас и Лотарингия са френски Точка!

14

Бони

преди 5 години

Не точат нощо.полагат им се,и те ги взимат.да ги откажат ли?

13

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германияи двете

12

Анонимен

преди 5 години

Гладни години в Германистан дойдоха. Не става само на помощи да се живее, трябва и да се бачка по малко. Повечето хранилки бачкат за по 2000 евро чисто. С тия стотинки там са гладни въшкооци.

11

Анонимен

преди 5 години

Много интересна снимка с подтекст към темата....;-)

10

Анонимен

преди 5 години

Е, тези 100 милиона са нищо в сравнение с 10 те милиарда, които потънаха в джобовете ня така наречените бежанци.Решили да икономисват от роми, а арабите, които никога няма да работят, защото са от висшата религия и християните за тях не са хора?

9

Анонимен

преди 5 години

#ИнтегрирайтеГиБе