27

Абе

преди 5 години

Тръмп ще го удари махалото в главата и малко ще поумнее, но на нас няма да ни дойде акъла!

26

Анонимен

преди 5 години

Да питам привържениците на демократите: НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ДА СИ СПОМНЯ КОЙ СПРЯ ЮЖЕН ПОТОК И БУРГАС АЛЕКСАНДРОПУЛИС???

25

POBEDA!

преди 5 години

SANKCIITE QKO PRODYLVAWAT!

24

Анонимен

преди 5 години

SAMO DA POPITAM TOVA NA SNIMKATA AMERIKANCI LI SA?LELEEEE KVI TAPIRI LELEEE KVI CVINE UJAS POVECHE NE MI GOVORETE ZA TQX

23

Анонимен

преди 5 години

абе що цитирате СНН? Цитирайте и други медии! Платени...

22

Петко

преди 5 години

Хубавите работи бавно стават.Щетите които нанесе семейство Клинтън начело на Демократите на Америка и останалата част от света са още животрептящи. Разбира се има много заблудени хора които даже си мислят че те са били положителни герои.Трябва време за да се обмислят нещата. Един Тръмп няма да може да донесе пролет.

21

Анонимен

преди 5 години

либерал-демократите само огън ги оправя

20

aa

преди 5 години

aa CNN да да добре оки един мармот завиваше там нещо си

19

Българин

преди 5 години

Какво ни занимавате с американски глупости. Да си се оправят. Отразявате го едва ли не са български избори.

18

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРАСНО, АКО ТРЪМП ЗАГУБИ МНОЗИНСТВО И В ДВЕТЕ КАМЕРИ НА КОНГРЕСА.ТАКА ЩЕ ИМА РАЗНОБОЙ В УПРАВЛЕНИЕТО И СКАПАНАТА ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ СКАПЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.

17

Анонимен

преди 5 години

Тръмп започна да натиска американските фирми да си върнат производството в САЩ и Америка да печели десетки милиарди повечеАз може и да си бъркам в носа, но смея да кажа, че разбирам малко от пазарни принципи и маркетинг. Та има си икономически закони според, които икономическата сила на дадена държава, не се определя от желанията и мераците на един човек, а от конкурентноспобността, добавената стойност, ликвидността на капиталите и ред други икономически показатели!

16

Анонимен

преди 5 години

Борисов, Цветанов и цялото ГЕРБ сме за Тръмп.

15

Анонимен

преди 5 години

До 16Тръмп започна да натиска американските фирми да си върнат производството в САЩ и Америка да печели десетки милиарди повече, но щом един нобелов лауреат в областта на икономиката, люпенето на семки и бъркането в носа като теб, ни казва да мерим нещата в Ай(сикитр)Фони, нямаме друг избор освен да игнорираме фактите и да те послушаме

14

Анонимен

преди 5 години

Еврейското *** Тръмп е аут.

13

Анонимен

преди 5 години

За мое най - голямо съжаление, американецът излезе много ***! Републиканците печелят навсякъде. *** е като англичанина, но разликата е, че докато, англичаните се сафирясаха сравнително бързо, то Тръмп толкова заблуди американците, че няма връщане назад. В следствие от агресивната политика на Тръмп, Apple ще намали производството iPhone XR, поради слабо търсене.Тръмпеле, смени си бoклyкa (iPhone) с Huawei, овреме, че работата отива, като кон у рЯката!

12

до 13

преди 5 години

Е ти какво искаш?Европейците най - нагло са избили индианците и са им докарали НАСИЛА африканци (като роби) и сега вторите да подсмърчаат под сурдинка и само да казват "да, да"!?--------От такива "защитници на правата на бившите роби .. света все повече заприличва на ***.Скоро цветнокожите ще ти казват как да работиш и живееш..... за тях.Либерали...зелени ...ГЛДБ вкарахте ни във филми, които никой не иска да гледа!

11

Анонимен

преди 5 години

До 4Забрави да добавиш холивудската ПЛАТЕНА пасмина.Те ония нищо не правят за без пари!Явно някой беше развързал кесията ,щом разни певици и актьори започнаха упорито да се обаждат,

10

Анонимен

преди 5 години

Махалото отива пак към .... или каквито и да са ЦВЕТНИ..Е ти какво искаш? Европейците най - нагло са избили индианците и са им докарали НАСИЛА африканци (като роби) и сега вторите да подсмърчаат под сурдинка и само да казват "да, да"!?

9

Анонимен

преди 5 години

Как пък разбра, че губи ,,яко"!? Разделени са гласовете. Дори истерията в медиите не помогна на женжери и циркаджии да се наложат над нормалните хора.

8

Анонимен

преди 5 години

Пак лъжи. Републиканците водят.