99

Шелемберг СС

преди 5 години

Няма германци,има арабо-германци.Тия си подариха страната.народ без родина

98

Гошо

преди 5 години

Да бе да.Въртят дюнерите .Сещайте се кои са Германците у нас.

97

а българите?

преди 5 години

Заглавието трябва да се преправи на :,,Всички БЪЛГАРИ желаят да емигрират. За какво мечтаят??" Напишете и статия за нас българите. Сложете я в анкета. Интересно ми е в проценти какво ще излезе.

96

до 104 танкиста

преди 5 години

Германец никога няма да си признае,че се е прецакал за каквото и да е. Няма значение дали живее в Люлин,Надежда в мини панелка. Ако го питат така ще отговори,че му харесва да опознава култури и народи. Просто един ден ще си събере багажа и ще изчезне. Ако си обича жената ще си я вземе в Германия. България смята по-скоро за държава,която да спести малко пари.

95

чак пък емиграция

преди 5 години

В Германия има и руска общност. Някои от тях след като са си взели немският паспорт като се пенсионират искат да си видят родината Русия. Турците живеещи в Германия всяка година си пътуват до Турция и те на стари години им се връща в Турция. Идеята на статията на Дойче Веле е да спре потокът от чужденци.Истината е,че в Германия се плаща много повече отколкото в бедните държави и в България.Франция е на една граница с Германия,както и Австрия и Швейцария.Те германците са си наблизо до родината

94

Танкист

преди 5 години

Имам познат германец, който е женен за българка. Живеят в панелка в люлин. На пича му харесва тук, казва че е по-спокойно.

93

да видят как е тук и

преди 5 години

Да дойдат у нас и ще видят как бързо бързо ще им се довръща в Германия. Един път да ги оберат в някое село в България и ще си заобичат родината.

92

да беше България ама

преди 5 години

Ами то Австрия се говори на немски,по времето на Хитлер са си били една държава с Германия. В Швейцария също се говори немски. Базел Швейцария е на 1 час път от немския град Фрайбург. Това не звучи като емиграция,а просто разнообразие да отидат в близките немско езични страни. Повечето немци си говорят и английски,който се разбира като език. Щеше да е новина да беше написано,че им се идва в България, Румъния, Сърбия,заради природата.А за Турция не се подвеждайте,живеят поколения турци в Германия

91

МГ

преди 5 години

До ВълкоЧервенковВземи малко да прочетеш за Етиопия.

90

Анонимен

преди 5 години

Да идват повече тук, харесват ми и като визия и като манталитет.

89

ОСТАП

преди 5 години

До ВълкоЧервенков ЯЗЪК ЧЕ ПОЛЗВАШ ИМЕТО НА ЧЕРВЕНКОВ А ГОВОРИШ СОРО.СОИДНИ ГЛУПОСТИ.

88

Ubrer alles ама не

преди 5 години

Тук веднага някакви еврогейзери,русофоби почнаха да намесват Русия.Казано е ясно,обичат по топли страни,по спокойни места.Изброени са няколко примерни държави.Обаче русофобът е с увреден мозък.На него само Путин и Русия са му в тъпата кратуна.Германия наля милиарди в обединението с ГДР.Сега милионите *** смучат огромен ресурс.И все по трудно ще бъде на белият,хетеросексуален германец да живее в страната си.

87

Анонимен

преди 5 години

Някой Текст за крадене има ли?хаха...................................

86

Анонимен

преди 5 години

Германците са се отправили към Русия заради пенсионната реформа, която им дава по-добър живот на старини.

85

Анонимен

преди 5 години

Защо ли я няма Украйна? Толкова е красива,сланинка имат ,чесън..Добри хора,обичат всичко чуждо...Пишат по форуми в бг весници все хубави неща за Великката Русия, а германците там не ходят,по бойните полета на своята история? Пълно е в Германия,Англия с просяци от Украйна, които говорят на руски..От Русия- няма. Защо ли?

84

до Зелка крадливата

преди 5 години

Чудя се ти дали въобще си чувала за тоа сайт за проучвания YouGov , щото там правят запитвания към хора тоест какво мислят ама нали се сещаш че всеки един човек има способностите да излъже ...хаха

83

Анонимен

преди 5 години

Ей, русофилите как отведнаж станаха фенове на Дойче веле !Руския Гулаг станал Рай !!!

82

Анонимен

преди 5 години

Ето, Русия е привлекателна дестинация за германския народ. Не се споменава нищо за Острова на свободата - Куба.

81

Анонимен

преди 5 години

Айде русифили, тичайте при братушките, че германците ви изпревариха...стига сте виисяли под балкона на Бойко !

80

ВълкоЧервенков

преди 5 години

До ВълкоЧервенков... ами здравеопазването, ами 100% трудова заетост, ами нивата на битова престъпност ??... пък чак тогава ще седна да ти реда, за какво ли не сме нЕмали заводи и какво ли не сме изнасяли ... да ви ***** на статистиците, къде се навъдихте напоследък.