9

Анонимен

преди 5 години

Бошняците всъщност са ислямизирани сърби.а Тито като определя шестте републики на бивша Югославия и между тях Босна и Херцеговина и Македония прави голям сакатлък на сръбските шовинисти.Тито е кръволок и българомразец ама ако не беше той сега всичко това което е било Югославия щеше да е Сърбия,евентуално без Словения и част от Хърватско.Така че малко сме "квит"със сърбойците дето ги прецакаха,та сега има "македонци"но все пак сърбомани и бошняци АНТИсърби.Хак им е на сърбите,та и малко им е.

8

Анонимен

преди 5 години

Сърбите извършиха геноцид над югославските народи. Както фашистите и нацистите. Нареждат се до турците и нацистите.

7

Анонимен

преди 5 години

Косуву и Сърбия. Да живей Клинтън, освободителят на Косово. Само така за сърбята. Бой и сръбска(ромска) музика.

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа ралзика от Сърбия, Българие е била буквална фашистка държава с кръвожадно монархо-фашистко управление.Куку.

5

Анонимен

преди 5 години

Кога успявате бе дори в български форум антибългари,било русофили,било сърбомани,било 2в1,било европеиди,винаги сте първи в коментарите.Изглежда това работите.Що се отнася до Сърбия май почва да се пече още едно горещо яйце на сръбския г/ъз-Санджак,някогашната Рашка т.е. ИСИТНСКАТА СТАРА СЪРБИЯ!Сърбия е фашистко изчадие което иска да легализира геноцида в Босна-Сулейман Углянин,водач на листа на "Самоопредление на бошняците"в западна Сърбия-Санджак.Искат автономия като Войводина.А да видим!

4

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха Бойковата демокрация е в действие там! Миналата година в Цариброд почти всички коли беха на български номера. Вчера когато минавах всека пета на бг,а следващата година когато дигнат цените у нас -там вече всички ше са Сърби.

3

Анонимен

преди 5 години

Каракачанска да тръгва с паспорти и дисаги !

2

Анонимен

преди 5 години

Цветан Цветанов веднага да бъде командирован да организира изборите! АМАТьОРИ!

1

Анонимен

преди 5 години

Нищо, нали разБойко вдига наздравици с премиерката им! Важно е кабинета да е стабилен