50

Анонимен

преди 5 години

Прави струва Тръмп помага на Русия.Явно хвърля мрежи да печели изборите отново.

49

Ша ва плющя

преди 5 години

Аз съм вегетарианец, но съм си оставил правото за седем вида месо.Ама това са гении.

48

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Боби, не ме разсмивай с твоите разчети в рубли и юани. И какво ще купиш с тия рубли и юани?"Я да видим 2014 Украйна като отряза двигателите за кораби 3 години докато РФ успя да създаде свой завод кой им доставяше двигатели - Китай - същите тези кораби стреляха с Калибри по цели в Сирия.Китай е страна която консумира петрол/ГАЗ в наистина огромни обеми и МНОГО МАЛКО НЕЩА НЕ ПРОИЗВЕЖДА така че има какво да се купува-продава в Юани и Рубли

47

Анонимен

преди 5 години

До 71 АнонименДоста рано днес си се надрусал !

46

Yudeo= fahist

преди 5 години

RUSIA ...INVICTUS....IMPERIAL....TOMOROW TOO..

45

Анонимен

преди 5 години

Още чакаме санкциите за Саудитска Арабия ??

44

Анонимен

преди 5 години

Сред слугите на руските крепостници се усеща някакво напрежение и безсилие да се справят с пропагандата за отмяна на санкциите. Ставаме свидетели на постоянни извъртания на фактите. От драсканиците на русофилството научаваме за някакъв бунт на 8 държави срещу САЩ а не за временна отсрочка с цел запазване на по-ниски цени на петрола и едновременно с това затягане на въжето около врата на Иран и Русия.

43

Adolf Eichmann

преди 5 години

Янките "разрешили" на Китай да купува Ирански петрол - та нали Китай ако наложи санкции над изкуственото недоразумение то отива под водата за по малко от 20 години? бухахахах Ами санкции срещу Русия евентуално няма ли да има :)))

42

Анонимен

преди 5 години

Кои са САЩ, че дават и отнемат право на суверенни страни да определят какво и от кого да купуват?!

41

Паметлив

преди 5 години

САЩ разрешавали на някои страни да внасят Ирански петрол...Това ми напомня за една случка от детството-покойната ми баба беше казала на родителите ми:"Разрешавам да купите на детето колело!".За пари естествено не спомена,ха-ха.Колко струва такова "разрешение" ?Та и САЩ-от десетилетия не са дали НИЩО на никого(освен Израел),но претендират за върховен съдник.

40

Мда

преди 5 години

Разбрахте ли сега защо САЩ ТРЯБВА да загубят световното си лидерство!?Защото не е лидерство,а просто рекет над останалите,дори и приятели!И това ще стане,но няма да е лесно,ще причинят още много злини на хората по Света,докато заминат там,където заслужават-в небитието!Предстоят още десетина тежки години в които Светът ще е на ръба на оцеляването заради американските мераци.Хубавото е,че само след 3-4 години процесът ще е необратим.

39

Yudeo= fahist

преди 5 години

SAST s TRUMP E bira karta...VZEHA da igrayat ne po PRAVILATA...dori napusani ot tehnite lideri..IRAN E NEPOKLATIM...UVEREN...DEMOKRATICHEN....

38

Анонимен

преди 5 години

Северна Корея или Русия ще даде правото кой да мята и кой не с ядрени бомби по щатите? Или има забрана за внос на тежки метали?

37

Додо

преди 5 години

MAGA2020!

36

Анонимен

преди 5 години

Какво означава "vs.", бе, Павеле? Докога с тези по.рногра.фии? Какво съкрати, като не написа "срещу" - два знака? Въобще не ви пука вече за този език!

35

Анонимен

преди 5 години

Тоя с перуката казва, а Путин си го премести, ама нали нямя за перка, само го мести. Айде, сичко кравите, да свири те

34

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

САЩ дали правото ... :)По-вярното заглавие ще бъде : "Най-малко 8 държави не бръснат САЩ за слива в ембаргото им спрямо Иран"

33

Анонимен

преди 5 години

Тия да не са господин Бог?Айде у лево

32

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски..............завинаги!!!Свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България???

31

Анонимен

преди 5 години

Реалният победител он ВСВ е Русия, САЩ се докараха до положение да се молят на Ким да спре да произвежда ядрени оръжия да си купуват газ и петрол от Русия. Германия ва Маркс и Енгел дори произеде коли като Мередес и БМВ ама после дойде Хитлер и развали всичко за за могат скапаните капитаини да управляват и а продват ападните ки капиталически бракми весто хората да карат марксистки Мерцедеси.