7

Отговорът

преди 5 години

За мъжете - защото още не печелите достатъчно.За жените - защото сте с наднормено тегло и/или не водите дyxoвен живот :)

6

Гочо

преди 5 години

До 1Ако не ти бъде даден шанс да опознаеш някой, ще го видиш в друга светлина, ама друг път.

5

Moghul

преди 5 години

Сродна душа се търси и намири в приказките от 1001 нощ и в Холивуд. Иначе, мъжа и жената са две различни вселени, които могат да съжителстват с много компромиси и от двете страни и в името на деца. Иначе няма как да стане.

4

Хората

преди 5 години

започват връзка заради различията си, но остават заедно заради приликите си. Магията на дълготрайните отношения се състои в това, че често въобще не сме си давали сметка че притежаваме тези качества по които си приличаме с човека до нас. Дори сме ги отричали.

3

Анонимен

преди 5 години

Каква сродна душа? Нали ги виждате мъжете лягат си с някоя стабилна сериозна жена и си мислят"ооо тя ми е вързана в кърпа". И решава, че ще си разхожда "коня" отива със следващата. Но лошо стечение на обстоятелства, води до пълен крах във взаимоотношения. И докато му е била сигурна вече му е непълно непозната. Не уважението към партньораката и лъжата си имат своята висока цена. Да плаща!

2

Анонимен

преди 5 години

Кой в България се движи с охрана на НСО - мафиотите, а българите мразим мафиотите. Доста рядко са чужди политици. Къде е тук новината?

1

Анонимен

преди 5 години

Това за "сродната душа" е англосаксонска измислица и самото търсене на такава сродна душа, предварително те обрича на неуспех. Сродна душа няма. Има двама души, които имат някакви чувства един към друг, вкл. и омраза, и евентуално нещо може да се получи между тях. Принципът е, че много на пръв поглед невзрачни мъже или жени, когато другият ги опознае, започва да ги вижда в съвсем друга светлина.