50

бай иван

преди 5 години

БСП-то искат избори до дупка и пак няма да вземат властта, нито пък ББ ще им направи удоволствието да подаде оставка и да им подари властта наготово.Много ще ми е интересно ако дойдат на власт някога дали ще направят минималната пенсия 1560 лв.и ДДС-то ниско...то като не носиш отговорност е лесно да обещаваш и лъжеш...и пак от нас ще ги вземат.

49

Анонимен

преди 5 години

Като видя другарката Мазнева и ми се повръща

48

Анонимен

преди 5 години

45- ЧЕРВЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ЛИДЕРИ НА БСП ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.

47

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ спечелиха изборите и през 2013 година,просто Борисов не пожела да прави правителство.Тия тъ/панари не са печелили избори от 2009 година!Затова повтарят ЛЪЖЕЙКИ че Борсов управлявал 10 години а той дефакто управлява СЕДМА ГОДИНА!

46

Анонимен

преди 5 години

Следващия конгрес ще го проведете в райрано и зад решетките другари от бсп

45

Анонимен

преди 5 години

Нека всички да видят КАК БКП ПРОСТО ИСКА ДА ПРАВИ МИЗЕРИИ,НЕ ИМ ПУКА ЗА ХОРАТА.те са ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ а за оправдание САМО ЛОКУМИ!!ДА ВИЖДАТЕ НЕЩО ЗА РАБОТЕЩИТЕ В ТЕХНИЯ БЮДЖЕТ-НИ-ЩО!Само минимална заплата и пенсии,ПАК МИСЛЯТ САМО ЗА тъмно/зелените!ЕДНА СЕРИОЗНА ОПОЗИЦИЯ ВЛИЗА И СИ КАЗВА СВоИТЕ МНЕНИЯ,ДА СЕ ЧУЯТ,БКП ИМА ПОРЪЧКА ДА ПРАВИ МИЗЕРИИ,МРЪ/СНИЦИ!!НИКОГА НЯМА ДА ВИДИТЕ ВЛАСТ!ИМАТЕ СИ ДОСТАТЪЧНО ОГРАБЕНИ МИЛИОНИ!***....И ДА.ГО/ДУ/ТЕ ПОД ВОДА!Гад/ове!

44

Анонимен

преди 5 години

За власт е готова на всичко, човека не е фактор! Колко точно и е позволено да навреди, и какви щети да нанесе? Къде е линията на търпимост? Институциите започнаха да се самоконтролират, падат глави на чиновници от управляващата коалиция, което не е лошо. Това е прецедент в историята ни, колкото и ще да лае таз.

43

Гражданин

преди 5 години

Нинова,айде стига с тия врели-накипели-най-малкото вие социалистите имате право да го ворите за НЕСОЦИАЛНОСТ -всички във вашата залязваща партия сте или милионери или милиардери,а ние от народа сме си пак в същото положение! При вас няма нищо хубаво,освен обещания и камуфлажни лъжи! Вие,социалистите,ДАЙТЕ най-сетне нещо на народа,а не само да се прикривате зад дългогодишни проблеми и да биете тъпани,че мноооооого мислите за народа!Да,ама - не! И затова вече не ВИ ВЯРВАМЕ !Не ви искаме!

42

Анонимен

преди 5 години

БСп-то още си играят на партизани. Защо им е този алтернативен бюджет, след като нямат власт и няма да имат в близко бъдеще. Кои смятат да ни управляват? - Масларова, Аспарухов, Гечев или някой друг измекярин! Между впрочем, виждам и Весела Лечева - ние в нашия край не сме забравили съпруга и /Манол Велев/, който приватизира най-големия завод за пластмаси "Ком" и след това го "обезкости". Сега е сравнен със земята. Та такива"приватизатори" искат да ни аправляват-но първо да спечелят изборите.

41

Анонимен

преди 5 години

Тия от бсп живи ли са още

40

Анонимен

преди 5 години

До Винету 34Думата "спечели" изборите НЕ е уместно употребена.Цялата ви кохорта от *** на щат е яко активирана от сутринта. Напечено е, май.

39

Анонимен

преди 5 години

Въпроса не е дали БСП ще загуби изборите . Въпроса е с колко по малко депотата ще са от сега

38

Анонимен

преди 5 години

БСП ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОСТВЕНИЯ СИ БЕДЕН НАРОД- ЕТО КОЙ Е ШАЙКАТА- СЛЕД ЧЕРВЕНАТА ШАЙКА ТРЕВА НЕ НИКНЕ- 13 ФАЛИРАНИ БАНКИ.

37

Не е честно

преди 5 години

Нинова се вози в скъпи возила , а Манолова с влак. Не е нито социалистическо, нито солидарно, нито справедливо. А печели и симпатии за Мая. Крайно време е Нинова да се метне на файтон, ама с капела на главата да не я объркат с коня.Абе дали Манолова стигна до Варна с влака, че те напоследък много закъсняват.

36

Iceblast88

преди 5 години

Дъртите комунисти от БСП ревът, та се късат, че младежкото БКП (Герб) ги е оставило извън схемите и за тях няма какво да си краднат. Докато на власт са комунисти - били те БСП или ГЕРБ, нашата мила родина никога няма да се оправи! Имаме крещяща нужда от референдум и закон - бил ли си член на БКП или пряк наследник на такива, да ти е абсолютно забранено да се кандидатираш на избори или да работиш на държавна работа. Само тогава ще се оправим.

35

Анонимен

преди 5 години

Другари от бсп едно село Галище не можайте да вземете избори в държава искате ч.е.п за зеле не става от вас кутевите червенотиквенчета

34

Винету

преди 5 години

До 28 червен анонимник. Стига с тази тъппа опорка за фалшицирането на изборите. През 2009, когато ГЕРБ спечели, кой беше на власт бе, ***? През 2014 пак спечели след управлението на Орешарски. През 2017 пак, след правителство на Радефф. Айде поздрави от Бобовдол и Манол Генов, галлош червен.

33

Анонимен

преди 5 години

Ооо старите куета са се разлаяли, искали оставки.... мирише на нафталин.Толкова малка държава сме, кога па намират време само да се плюят и карат, вместо да си стиснат ръцете и да работят за тези 6 милиона останали тука.... аман.

32

Алеко

преди 5 години

Вожда няма да намалява ДДС-та, защото сме в пазарна икономика. СоциализЪмът го видяхме какво може - остана само в Северна Корея и Венецуела.

31

Бай Тошо

преди 5 години

До червения анонимник. Не си противореча, глуппак. Написах, че може да имат минимален ИЛИ отрицателен ефект, защото не знам по кой иддиотски начин ще ги приложите. И не са интересни, защото в другия бюджет има по-добри мерки. На вас ви убягват генерални неща.