7

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Хахахаа , то не стига че не се разделят с телефона , ами и с мишка ще ми разцъкват.

6

Анонимен

преди 5 години

ОБРАЗОВАНИЕ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ и НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!Това са трите основни стълба,които крепят всяка държава!В България няма нито едното трите,освен на хартия!

5

До NoName

преди 5 години

Никъде и никога по света жестоките глоби не са спрели нарушителите и никъде не е настанал рай благодарение на жестоките глоби. Това е световно известен факт и е учудващо, че в България все още се намират хора, които вярват в силата на жестоките глоби.

4

NoName

преди 5 години

И анална проба да им вземат, нищо няма да постигнат! Нужна е ПРЕВЕНЦИЯ а не поредната хранилка... Това е лудост! Трябват драконови глоби, ама жестоки.. А наказанията - Отнемане на книжка, конфискация на мпс-та, затвор - да са реална заплаха за несъвестните шофьори = Е ТОГАВА ПО ПЪТИЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАСТАНЕ РАЙ

3

Need for Speed

преди 5 години

Направо ги пускайте да си цъкат с мишка и клавиатурата...

2

...

преди 5 години

Значи както е от има нема 100г по тия земи НИЩО НЕ РЕШАВАМЕ! С КАКВИТО И ДА БИЛО ПРОМЕНИ! Просто защото нещата са развалени другаде! А именно книжка срещу 1к лв. Обичайния въпрос: "и ся ко праим?" И още неща от сорта! Та ако щът и ДНК и пръстови и мозъчни и каквито и да било неща да слагат на тия тестове докато не се реши въпроса с първата ситуация ВСИЧКО е безмислено!

1

Анонимен

преди 5 години

Никой не е станал добър шофьор от шофьорски курс. Шофьорският курс дава минимума, с който да излезеш на пътя и да се научиш да шофираш. Тези премени се правят само за пари.