70

гого цитирайте

преди 5 години

цитат: За децата за олимпиади ще търсим спонсори за самолетни билети. За децата с увреждания ще плащаме по 930 лева, защото те са бъдещето на страната. Но така е нормалните излизат през терминал 2 и не се връщат. Бъдещето тук е само за диагностицираните.

69

Анонимен

преди 5 години

Засрамете се Гербери! Тези деца живеят сред 4 стени! И само майките и роднините им знаят.Какво е усещането им гледайки ги всеки ден! Те не излизат! Но незначи че Не съществуват! Имат нужда от подкрепата ви! А не да им се подигравате! И недай си Боже.Утре да сте на мястото на родителите им!Тогава ли ще им повярвате????

68

Анонимен

преди 5 години

И без майките.Борисов е пътник след Нова година!

67

Владимир Путин

преди 5 години

Другарко Нинова какво ставает?Идва 7-ми Ноември а ти още не си свалила тавариш Бойко от поста?Внимавай много!

66

Анонимен

преди 5 години

Да се отворят отново домовете за деца с увреждания, където да се настанят децата. Майките и бащите им да работят и да подпомагат издръжката на тези деца. Помощите и обезщетенията, които се отпускат трябва да се редуцират. На първо място по, размер на парите, трябва да е работещият човек, след него пенсионерите, които са работели 35-40 години и взимат мизерни пенсии, и след тях се нареждат хората, зависещи от помощи и обезщетения.

65

уч

преди 5 години

Интересна представа за семейство се формира в обществото. Майките- жени с увредени деца!!! Протестират с коли, срещу министри за обида! Господ пръв ги е обидил, що не протестират пред църквата!

64

Анонимен

преди 5 години

Тия да почнат да искат оставки наред и у нас и в Европарламента. Да пишат и до Путин, и до Тръмп. Може и до Мадуро. Ако нищо не помага, тогава вече да пишат до Ким.

63

Анонимен

преди 5 години

До срамЗагини.

62

срам

преди 5 години

пет майки и стотина освирепели дъртаняновци комунисти протестите им са политически а не за децата

61

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези партии бе ***! Тези деца са реални! Има ги! Това са наши деца! Отворете си очите! Трябва да ги подкрепим!

60

Анонимен

преди 5 години

Абе, тия майки кой им гледа болните деца вече толкова дни?И кой им внуши че са ПРАВОИМАЩИ, последна инстанция в държавата, да искат оставки и милиони?Отговор: ***

59

Анонимен

преди 5 години

Ц Ъ Р В У Л- ОБИДИТЕ КЪМ МАЙКА МИ И КЪМ ДРУГИТЕ МАЙКИ НЕ СА АРГУМЕНТ, КОЙТО МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА ДА ПОВЯРВАМ В ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА- ГЕРБ СИ"ПОЗВОЛИ" ДА РАЗБУТА ИЗТОЧНИЦИТЕ НА *** НА БСП- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ И ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ТРАГИЧНАТА СЪДБА НА ДЕЦАТА- ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТО ГНУСНО- А ТИ ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО СИ И П Р О С Т А К. МОЙТА МАЙКА Е ПОЧИНАЛА ПРОДЪЛЖИ С ТВОЯТА.

58

К.ец

преди 5 години

До 72. Огромна ***** е тази, която те е родила. И нейното дете е с увреждане ама явно не го разбира, но пък ги вдява конспирациите.

57

Анонимен

преди 5 години

ПУКА И НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА- ТЕХНИТЕ ДЕЦА ЖИВЕЯТ В ДВОРЦИ, ЖИВЕЯТ И УЧАТ В ЕВРОПА, ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАЩОТО СЕ ОСМЕЛИ ДА РАЗБУТА ФИНАНСОВИТЕ ИЗТОЧНИЦИ НА ЧЕРВЕНИТЕ. ЗАЩОТО НЕ ИЗПЪЛНИХА ЖЕЛАНИЕТО НА ОЛИГАРХИЯТА ДА ВНАСЯТ РОБИ ОТ УКРАЙНА И ВИЕТНАМ, А РАБОТНИЦИТЕ ВЗИМАТ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА РАБОТА И ЗАМИНАВАТ ЗА ЕВРОПА.

56

Анонимен

преди 5 години

КЕЦ- ТИ СИ НАИСТИНА ОГРОМНА ***- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ПЛАЩА ПРОТЕСТИТЕ, СЛЕДВА ББ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА, А СЛЕД ТОВА ОТНОВО РИТНАТА ТАКОВА ОНАКОВА ДЕТО ОПЕРИРА С НЕПАРИ, А ПОСЛЕ ВСИЧКИ НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ОЩЕ ЕДНИ 4/5 МИЛИАРДА ЧРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ- КОЙ ОРГАНИЗИРА И ПЛАЩА ТИЯ ПРОТЕСТИ.

55

Анонимен

преди 5 години

Трафик на бежанците за Валери Симеонов и ,,новите българи " на Каракачанов са им добавили поне милиард евро далавера ! Няма кой да ги победи на изборите !

54

СИСТЕМАТА НИ УБИВА

преди 5 години

А ГОЛЕМИЯТ ПРОТЕСТ НА БЪЛГАРИТЕ В ЛОНДОН НЕ ГО ОТРАЗИХА.СЛЕДВАЩАТА НЕДЕЛЯ ЩЕ ГО ИМА ПАК, ЩЕ ИМА И ПРОТЕСТИ В БРЮКСЕЛ И БЕРЛИН.

53

Анонимен

преди 5 години

За децата за олимпиади ще търсим спонсори за самолетни билети. За децата с увреждания ще плащаме по 930 лева, защото те са бъдещето на страната. Но така е нормалните излизат през терминал 2 и не се връщат. Бъдещето тук е само за диагностицираните.

52

Борят се майките!

преди 5 години

Мен хич не ме дразнят - колкото си щат да протестират..Който може - чемодан,вокзал,втори терминал и Адиос гринго - Сбогом чужденецо..След 1989 тук всички сме чужденци - откак прозвуча чер-ве-ни *** за пръв път и си рекох - край! Нормалното свърши! И те така...

51

Анонимен

преди 5 години

Нали приеха и Закона, от 2019 г. се повишават интеграционните добавки. Какво точно искат, разбрах, че има фалшиви тарикатки, взела ТЕЛК за чужда помощ, уж болна от ставно заболяване. Писала майка си за асистент да точи НОИ и държавата. А цял ден се разхожда и на море в скъпи хотели ходи. Болен здрав носи.