19

Тъпотии

преди 5 години

И този разстяга локуми. И с каква убеденост. Все едно баща му утре ще му купи колело /по приказката "баща ми ще ми купи колело, но друг път"/. За шести път мохабетите им свършват в "бъдаще далечно време". Единственото реално нещо бе, че кльопаха на аванта два дни.

18

Анонимен

преди 5 години

Бокич, на следващата среща на варненската ти четворка да поканиш премиера на Тананариф ...и от там може да докараш газ за празното си хъбче. Както е казал мъдрия български народ "За по - направо та през Балабанчово". ***, само на Русия Южния поток не видя. Айде гърчи се сега и проси газ от където ти видят очите. Този човек сложи най големия прът в колелото на държавата...нека му бъдат благодарни поколенията

17

Ели

преди 5 години

Вие вижте колко чупки трябва да прави този химерен газопровод от Израел.Чисто технически е мъртво роден проект.Къде правата тръба от Русия, къде лъкатушещата.Колко компании ще участват, колко транзити, колко финанси и инвестиции.Абсолютна пропаганда.Не знам, дали рациото съществува в БГ политиците.Винаги като им чета бисерите, или ги слушам в НС се сещам за Едвард Мунк и картината: "Викът".

16

Анонимен

преди 5 години

ЕВРЕЙСКА АМЕРИКА МАЙ ИСКА ДА ВЪЗРОДИ ИДЕЯТА ЗА БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ

15

Ели

преди 5 години

И кои са Западните Балкани, и кои са средните?Другаре демократи ей го Крим, Черно море и Русия, ей ви тръбите, ей ви газопровод.Повтарям БГ - Ч. море - Русия=ГАЗВзимам Исторически Атлас на Мур - 180 стр.Взимам световният атлас 500 стр. издание на Fetzer Чикаго:Израел, Кипър, Турция, Гръцки островчета, Гърция България.Защо БГ трябва да участва в икономическите газови войни на САЩ, в пъти по-висока ще е цената, в пъти, разбирам, че сте богати на идеи и финансово.Не така, не така!

14

Анонимен

преди 5 години

То след толкова години не герб ами и държава може да няма

13

ай сиктир

преди 5 години

Интересно до кога такива като тоя "експерт" ще се правят на интересни . Също така много ми е интересно догодина когато секне кранчето през Украйна ние колко интересни ще сме на комшиите и на каква цена ще ни продадат интересния за нас руско/турски газ.

12

новият виц

преди 5 години

средиземноморски гъзопровод.....и къде ще е трасето....от къде ще е газта.....празни приказки за заблуда на овцете българи.....смях

11

ДОНЬО

преди 5 години

БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ /СДС/ , КЪМ КОИТО СЕ ЧИСЛИ И ТОЯ ,ДЕТО СЕ ИЗКАЗВА ВАЖНО,ВАЖНО В ТЕМАТА. ЗАЩО ЛИ ?

10

Хани

преди 5 години

Хъпове за газ , хъпове за хранителни продукти , световно по футбол и ала бала. Все неща ,които няма да станат в близките двадесет години. Навярно това е задната мисъл на Борисов и папагалите му -задържане във властта колкото се може повече. Да , ама на народа му писна от лъжи и демагогии и скоро ще има пак вдигане на кръвно -познайте на кого.

9

Анонимен

преди 5 години

Мисля,че не му прави чест на Борисов да се подиграва с Нетаняху и еврейският народ.

8

Анонимен

преди 5 години

Значи хъбовете и Изкуственият Интелект да ги оставим да си починат малко.За световното не искам да коментирам,ние един нормален съдия нямаме,камо ли футболен отбор....Абе не можем ли космодрума да го преместим тука някъде...Мислех си като в комедия,амаПоложението става трагично

7

Анонимен

преди 5 години

Ще има ли световно по футбол на Балканите,аз тва разбрах.Борисов каза ЩЕ....Ама това ЩЕ съм го чувал много пътиОбщо взето ЩЕ инвестираме в Цифровите технологии,Дигиталната свързаност,Изкуственият Интелект,Транспортните коридори....Ако съм пропуснал нещо добавете го.Хората искат нещо РЕАЛНО,той им обещава нещо ВИРТУАЛНО....Ай сиктир,бе

6

Yudeo= fahist

преди 5 години

Evreite tursyat legitimaciya na prestupnata si POLITIKA sveshtu PALESTINA!...Bulgariya vzima dividenti...I gleda interesite si..

5

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Успешна дипломация след успешна дипломация на Борисов, а народът му все по-беден и по-умиращ.Въпросът е за кого е успешна дипломацията му тогава ?

4

Анонимен

преди 5 години

Еййййй,искаме си шлемааааа!Газа ни е под носа,можем директно да си го вкараме в бг,без да минава през чужди държави,оставихме питомното,гоним довото!

3

Makedon

преди 5 години

Ami najzasluen e........ Bojlko Borisov ...aferim be

2

месара

преди 5 години

А бе след предишната успешна дипломация в Правец се пръкна Ислямска държава, сега какво ли ще излезе. Ако е нещо полезно за хората, Боцо няма да го прави, така че работата не е на добре.

1

Анонимен

преди 5 години

*** много е интересен, НАБУКО също е интересна опера ли беше или газопровод?