255

K6

преди 5 години

Типичен психопат, не осъзнава какво е направил

254

Цветан Караилиев

преди 5 години

Дано да го пуснат под домашен арест и държавата ще спести куп средства,защото този****** до съд едва ли би стигнал

253

Анонимен

преди 5 години

Навремето на село всяко лято ставаше по едно убийство. 70 -80% от случаите - в кръчмата. Намушкани с нож и пребити до смърт за глупости. Останалите се избиваха за имоти с вили и секири. Имаше и екзотика - зет застрелва тъща си с пистолета на чичо си, военен.

252

Анонимен

преди 5 години

Тоя да не би да се "помпил" с анаболи?Такива добре оформени сиски не са нормални за 26 годишен мъж.

251

Темида

преди 5 години

Ама пуснете го под домашен арест при мама, бе. Не виждате ли как страда човекът? И нищо не помни, защото оная *** го е нервирала. Иначе е добричък - кротък, пухкав охранител. Стига сте го измъчвали по съда.

250

до този под мен

преди 5 години

Дебел, но мускулест?Или мазни цицки и шкембе?

249

Анонимен

преди 5 години

Виж пич, това лято съм стигал до 8 часа спорт на ден с 1 ден почивка седмично. Става дума за колоездене, малко бягане, малко тежести, такива ми ти работи. И пак съм дебел. Нормалните ми ежедневни занимания със спорт бяха поне 2 часа дневно. И пак съм много дебел ;)))

248

До бааа го

преди 5 години

Бил запален по фитнеса и всеки ден прекарвал в залата по 2 часа.Само не познавам други, които всеки ден тренират и гърдите и шкембето им да са като втасал козунак. На тоя фигурата му е като на някой, който по цял ден се търкаля на дивана и най-тежкото, което вдига е халбата с бира.

247

бааа го

преди 5 години

К'ъв е тоя МЪЖ с по-големи цицки от на жена си!?

246

Ghost

преди 5 години

До АнонименНапълно съгласна! Тази жена нещо няма реална преценка за нещата и най-вероятно е от типа майки, които смятат, че няма достатъчно добра жена за техните ***!

245

Анонимен

преди 5 години

Нека каже какво значи "лоша майка".Гледах клипчета на детето в профила на Д.Министерска. Жилището е чисто. Детето изглежда добре. предполагам, че майка на Викторио му е набила в главата тази глупост.

244

Анонимен

преди 5 години

всичко разбрах, само едно не ми стана ясно : що не й е теглил една, па да си оди и да си гледа живота ? ше вижда детето веднъж седмично и толкоз... ся кой крив кой прав не знам, явно наистина има проблеми човека и параноя от ревност, ама пък чак убийство...

243

Ритнитопковец

преди 5 години

Гледам снимките на Дарина и се чуся как такова красиво момиче си е легнало с умствено ограничен ***. Той е гнусен! Тя е прелесна!Съчувствам на родителите й, че не са успели да я предпазят, очевидно са го усещали каква *** е.

242

Анонимен

преди 5 години

Да а той е страхотен Баща . Само дето е лош стрелец , застрелял детето в окото да се мъчи пък себе си застрелял в косата щото го е страх да не умре . *** , не се оправдавай , ей затова те пренебрегва Дарина щото си ***

241

.....

преди 5 години

Като го гледам като охранено теле е, поглед на *** и харизма на ***. Едва ли много жени са си загубили ума по него. Комплексар! Заслужава въжето за деянията си !

240

Анонимен

преди 5 години

До 111111Според статистиката преди 89 година в България са ставали около 250 убийства годишно. В момента са под 150. Така че, много ти здраве на теб. Това, че не са съобщавали тогава не значи, че не е било вярно. Информация има много из нета - потърси!

239

Анонимен

преди 5 години

252,Благодаря, здрав съм :)Един от ранните ми детски спомени е как показаха по телевизията някакъв осъден на смърт. Бачкатор, убил жена заради златно синджирче. Затова по-късно се изненадах, като разбрах колко са били подобни случаи, особено към края на системата, през 1980-те. Не са показвали всички просто. Интересно ми е дали я има някъде пълната статистика.

238

111111

преди 5 години

До Анонимен 235Много здраве от мен, че преди 1989 имало много убийства! Изключително рядко се случваха и им се даваше гласност, за страх на други ***-да си знаят, че ще ги разстрелят! За изпълнението на смъртната присъда се съобщаваше по радиоТО. Иначе се говореше, че ги изпращали да работят в урановите мини, докато издържат и лъчевата болест ги убие. Никой не знае дали така ставаше, но си спомням случаите на Жоро павето, един Димо- рани милиционер при опит за обир.

237

Анонимен

преди 5 години

Цяла нощ ѝ пееше Зайченцето бяло и все ѝ казваше: Тук съм тате, тук съм, каза майката на Викторио Лидия Александрова. Според бащата Детелин Александров синът му не е давал и косъм да падне от главата на дъщеричката си.--------При положение, че е отнел живото на детето си, как може да твърдиш, че е добър баща??? Родителите му са същите,у като него и заслужават и те съд!!!

236

Потресен

преди 5 години

Не знам Вашето мнение, но аз ще напиша своето.Потресен съм от това двойно убийство, потресен съм от реакцията и на бакшиша, отказал (по лично негови си причини) да вземе и спаси Живота на детенцето...Но ви казвам едно нещо:Ако на мен ми се случи такова чудовищно нещастие - да загубя единственото си дете и единственото си внуче в един ден, на този изверг, причинил ми това, ще му прегризя сънната артерия и със собствените си ръце ще му извадя очните ябълки от орбитите!Няма сила която да ме спре.